Geokätköillessä sielu lepää

Olen huomannut, että jos mieltä painaa jokin ja hetki ei ole sopiva tiukalle treenille, niin kaikkein paras tapa unohtaa ikävät asiat on lähteä kätköilemään. Kätkön etsiminen ja varsinkin pieniin hienoihin asioihin ja näkymiin törmääminen on parasta lääkettä. Ajatella, että yllä olevan kuvan kohtaa ei ollut koskaan nähnyt, vaikka aivan siitä oli monet kerrat ajanut, mutta Reinilänkoski -kätköä etsiessä sen näki.

Entäpä Orisberg -kätkön näkymä sitten. Tuuli puhalsi hyttyset ja ötökät kauas pois, laineet liplattivat ja paikan rauhallisuus oli aivan uskomaton. Tuskin koskaan olisin siellä käynyt ilman kätköä.

Läheskään aina ei ole kuin kännykkäkamera mukana, mutta onneksi on se. Saa ainakin jotain talteen niistä hienoista hetkistä. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: