Kuulahyväämieltä roppakaupalla

Olen niin hyvilläni oman kuulatreenin onnistumisesta, että jäin oikein miettimään miten paljon nuo ihanat möhkäleet antaakaan hyvää kaikille meille hurahtaneille. On se uskomatonta miten hyvä fyysinen olotila kuulatreenistä voi tulla ja siis miten se fyysinen olotila vaikuttaa pään sisällä.

Ihan sama, että treenaako perusliikkeitä kuten minä ja moni muu vai kuulajumppaako kaikenlaista – jälkiolotila on niin parasta!

Minulla oli tänään vuorossa:

4 min OALC @ 8 kg (12 rpm)
6 min OALC @ 16 kg (8 rpm)
4 min OALC @ 12 kg (12 rpm)
8 min OALC @ 12 kg (10 rpm)
6 min OAJ @ 12 kg (15 rpm)
2 x Heilautukset 20 kg 15+15

Olin koko päivän liikkeellä. Meidän piti käydä Särkänniemessä, mutta Tampereen sateisen ja ukkostavan säätilan takia päivä lipsahti kätköilyksi uusia reittejä pitkin kierrellen. Epämääräisen, mutta mainion päivän jälkeen treenin aika oli vasta myöhään illalla ja olotila ei ollut energisin.

Ajattelin etukäteen, että ehkä lopun 6 min OAJ jää tekemättä, että siihen ei enää tsemppiä riittäisi. Väärin luulin!

4 min OALC @ 8 kg (12 rpm) on osoittautunut kerta kaikkiaan mainioksi lämmittelyksi ja erityisesti pääkopan lämmittelyksi. Kyllä minä sitä ennen jo muutakin touhaan, mutta 8 kg jotenkin virittää minut varsinaiseen treeniin. Pääsen sopivaan fiilikseen.

6 min OALC @ 16 kg (8 rpm) ajattelin, että se ei ole paha. No eihän tuolla tahdilla tietenkään ole paha, mutta päivän aiheuttama löysä kropan olotila teki sen, että tuo oli tälle päivälle juuri sopiva. Toistolleen jaksoin kokonaan ja jouduin tosiaan pitämään ajatukset kasassa.

4 min OALC @ 12 kg (12 rpm) osoitti jälleen kerran, että minulla ei juurikaan ole nopeussoluja kropassani (oma diagnoosi). :) Hyvä tahti ja neliminuuttinen tarkasti toistolleen ja hyvältä tuntui.

8 min OALC @ 12 kg (10 rpm) olisi voinut olla 12 rpm, mutta valitsin rauhallisemman tahdin, että ajatukset ehti mukaan joka liikkeeseen. Sillä tavalla 8 minuuttia menikin yllättävän kevyesti. Jalat toimi hyvin, pää toimi hyvin ja kuula liikkui. Pari kertaa lopussa huomasin, että jalat löysäili. Soo, soo, pitää olla tiukka liike.

6 min OAJ @ 12 kg (15 rpm) oli se mitä olin ajatellut jättää vaikka tekemättä tai en uskonut, että tänään enää jaksaisin. Ei se olotila kuitenkaan niin pahalta tuntunut. Hmm… En minä varmaan jaksa, mutta jos vaikka minuutin välein vaihdan kättä. Hmm… Tai jos kerran ylimääräitä vaihdan.

Mutta ei se vaan niin mene. Kun minä alan tekemään jotain sarjaa, niin yleensä minä teen sen – loppuun asti ja toistolleen. Ihan sama miltä tuntuu lopussa. :)

No, tuntui toki töitä tehneeltä, mutta totaalisen mahtavalta. Päälle vielä heilautukset, jotka jopa mietin, että tekisinkö 20 + 20, mutta annoin sitten kuitenkin pysyä viidessätoista.

Keli oli mahtavan happirikas sateen jälkeen, eikä hyttysiä kovin montaa ympärillä pyörinyt. Filmaaja otti erikoisia kuvia, mutta ei sekään haittaa. Jättääpä lisämuistijäljen tästä päivästä. ;)

Ja mikä siis kaikkein mahtavinta tämän päivän treenissä on se, että tein kaksi ihan tehokasta treeniä ja välissä oli vain yksi lepopäivä (=pyöräilypäivä). Kroppa tuntuu nyt tykkäävän tiiviimmästä tahdista.

Huomenna on vuorossa kehonkoostumusmittaus parin vuoden tauon jälkeen ja muuta kivaa. Onpa jännä nähdä missä sitä mennään… Ja saa nähdä kehtaanko kertoa täällä, jos mitään muutosta ei olekaan tapahtunut. ;)

Vielä päivän paras maisema VesivoimaaI geokätköltä. Oli huikea pauhu ja oikein mainio kätkö kaikin puolin. Taisipa kokonaisuutena olla päivän paras.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Kuulahyväämieltä roppakaupalla”

  1. M says:

    Usein parhaat asiat tapahtuvat suunnittelamatta, sattumalla on suuri merkitys :)

  2. Outi says:

    Se on totta. Suunnittelemattomasta hauskanpidosta joutuu nauttimaan aivan väkisin. :)

Leave a Reply

See also: