Aamun parhaat päätökset

1. Testaan Vaasan kuntosalit. Jeps. Miksi olen kiertänyt ne kaukaa? Olen puhunut monta kertaa, mutta ihan turha pitkittää. Jos hingun levytankoja sun muuta, niin sitähän pitää vaan mennä niiden luokse ja pyytää apuja, että auttakaas nyt, että mitä mä teen näiden kanssa. Aloitan tänään tai huomenna, mutta täytyy katsoa mitä päivä tuo tullessaan.

2. Kaivan sykemittarin naftaliinista. Jossain vaiheessa sykemittarista vierottautuminen oli aiheellista, mutta nyt on sopiva aika alkaa seuraamaan sykkeitä lenkeillä. Otan sen siis mukaan illalla pyörä- tai juoksulenkille, kummalle nyt sitten lähdenkin.

3. Joogaan samantien NYT. Kokeilen, josko pihalla linnunlaulun säestyksellä onnistuisi. Tulen sisälle, jos paarmat ovat jo heränneet.

4. Olen ihan luvan kanssa tyytyväinen siihen mitä olen tähän asti saanut aikaan kuntomielessä, mutta samoin olen ihan luvan kanssa uteliaan avoimella tuulella siitä, että mihinkähän matka vielä vie. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: