Onni on pieniä asioita

Joskus se voi olla kasteen kostealle nurmikolle levitetty ohlsonin retkihuopa ja yllättävänä päähänpistona jalkoihin vedetyt eriparisukat. Miksi sitä ei nauttisi lintujen laulusta, pilvenhattaroista ja rauhallisesta aamuhetkestä? Ei maksa mitään ja antaa paljon. Suosittelen!

Pieni varoitus, jos kokeilet itse: Elämä saattaa käydä hymyilyttämään. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Onni on pieniä asioita”

 1. Aino says:

  Hei!

  Pyysin joku aika sitten kertomaan uudesta pyörästäsi…
  Oletko ehtinyt blogata siitä vielä;silmiini ei ole osunut?
  Into piukassa ihailen pyörääsi, ihana!

  Aino

 2. Outi says:

  Olen tainnut lipsua kertomaan vain pienen asian kerrallaan siellä täällä. Minäpä kuvaan ja kerron tänään. Niistä lukkopolkimista olen nyt muuten oppinut tykkäämään aivan älyttömästi ja klossit on nyt säädetty tarkemmin niin, että todellakin on ilo polkea. :)
  Eilen kuulin kokeneemman pyöräilijän ehdotuksen, että minun pitäisi ehdottomasti ostaa maantierenkaat pyörään eli vaihtaa ne ainakin ihan kesäksi, niin pyörä kulkisi entistä kevyemmin. Enpä tiedä vielä, mutta kävihän tuo ajatus kutkuttamaan…

Leave a Reply

See also: