Treeniriemastusta :)

Takana rippijuhlintaviikonloppu pidennettynä. Lauantaina tein korkeanpaikan ;) kuulatreenin, kun illalla saavuttiin Äänekoskelle. Eikös korkealla mäellä treenatessa voi puhua korkeanpaikanleirityksestä? :D

Mutta siis lauantain treenin jälkeen tuli pari mässäilypäivää ja hitsi vie, oksat pois ja pala larvaa kuinka tiistaina illalla oli treenihinku päällä!

Päätin tehdäkin kaiken aivan eri tavalla kuin tavallisesti. Tätä olen toki pohjustanut jo pitkään ja kokeillut tavalla jos toisella, mutta nyt tein sen jo vähän perusteellisemmin. Yhdistin pyöräilyä ja jotain lihaskuntoharjoittelun tapaista.

Ensin maanantaina Lidlistä ostetut pyöräilyvaatteet päälle ja kokeiluun 6 km lämmittely pyöräilylle.

Sitten pikana housujen vaihto ja sarjana erinäisiä asioita. Kuvaajan kutsuin paikalle, koska halusin saada asentoni säädettyä niin, että olisin ehkä jokseenkin järkevästi. Tälle ensimmäiselle liikkeelle on varmaan joku nimikin(?), mutta siis ikään kuin lankkua ja siitä puntteja vuoron perään käsillä nostellen. Nostot ei ehkä ihan täydellisesti suuntautuneet, kun piti vähän tsempata tasapainoa.

Sitten lankkuja ja pitoja eri asennoissa. Siinä tosiaan oli kuvista hyötyä, koska sai paremman tuntuman siihen, että koska kroppa oikeasti oli suorassa.

Kuulat oli tänään käytössä aivan eri tavalla kuin normaalisti. Punnerruksia vuoron perään puolella ja toisella. Ensimmäisen sarjan tein ilman rannesuojia ja suoraan, mutta jälkimmäisiin sarjoihin lisäsin vartalonkierron.

Sen jälkeen ihka oma epämääräinen tanko käsiin. Painoa tällä vanhalla edellisilta talon asukkailta jääneellä tangolla on noin 22 kg.

Juu, tarvitsen tekniikkaopastusta, että saan tekniikan tässä touhussa kohdalleen. Jo kävin yhdellä kuntosalilla ja toisellekin otin yhteyttä, mutta molemmissa oikeat osaajat on vielä lomalla. Tosin saattaa olla, että apu löytyi tähän ongelmaan tänään lähempää  kuin olettaa voisi…

Kyllä se nousee ja kun tekniikka paranee, niin nousee toki enemmänkin painoa. Hih, jos tarkkaan katsoo, niin levyistä toisessa on jonkinlainen kumi edelleen ympärillä ja toisella puolella ei. Tangossa oli kiinni toisetkin levyt alunperin, mutta ne rälläköitiin edelliskesänä pois. En tiedä paljonko silloin painoa oli, mutta ei se ainakaan silloin kovin turvallisesti minun voimillani hievahtanut. :)

Tein minä muutakin kuten esimerkiksi tempausta kuulilla, mutta muista jutuista ei ole mitään kuvia.

Ja sitten äkkiä pyöräilyhousut, -kengät, – hanskat ja -kypärä päälle ja menoksi. Loppulenkki oli 19 km Vähänkyrön kautta ja jestas kuinka hyvin jalat toimi. Niin no, jäi ne kyykkäykset tekemättä, mitä myös oli tarkoitus tänään tehdä, mutta ensi kerralla sitten.

Ja olipa kyllä riemastuttavaa treenaamista. Joskus asiat vaan tuntuu niin hyvältä. :)

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Treeniriemastusta :)”

 1. M says:

  Melkonen treeni. Joskus sitä virtaa vaan jostain ammentaa. :)

 2. Outi says:

  Joskus tosiaan on virtaa enemmän kuin sitten taas toisella kertaa. Kyllä liikkumisessa se ilo on vaan tärkeä juttu. :)

 3. Sirkka says:

  Hyvä energia näkyy noista kuvistakin! Man maker tai plank with row taitaa olla sen yhden liikkeen nimi, mitenkäs sen sitten suomentaisi- miehentekijä :D D??

 4. Outi says:

  Hihii. Mieheksi en aio, mutta eiköhän se ole tehokas liike, jos tuollaisen nimen on saanut. :D

 5. Soile says:

  Hienon näköinen pito sulla kyllä on! Kuulostaa hyvältä treeniltä. :)

 6. Outi says:

  Se ei muuten olisi näyttänyt ollenkaan noin hyvältä, jos en erityisesti tsempannut ja halunnut tarkistaa, että joka suunnassa olen suorana. Hirmu helposti käy niin, että jossain asennossa jää takapuoli vähän liian ylös tms.
  Mutta turhaanhan sitä itseään huijaa, jos haluaa saada jotain aikaan. :)

Leave a Reply

See also: