Ratagolf eli minigolf

Tämän kesän hauska kokeilu eilen iltapäivällä oli minigolf. Niin tai virallinen nimitys taitaa olla ratagolf. Näitä ratoja tuntuu löytyvän todella monesta paikasta. Eilen oli kokeilussa Seinäjoen leirintäalueen minigolf, mutta tarkoitus on käydä kokeilemassa monta muutakin rataa.

Täytyy sanoa, että vaikka radat oli osittain ihan mahdottoman vaikeita alottelijalle, niin olipa hauskaa. Aurinko paistoi kuumasti, mutta puiden varjostamalla alueella oli aivan täydellinen minigolf keli.

Tuo yllä oleva rata oli Huh! :D Silti ne vahingossa välillä onnistui ihan vaikeimmatkin. Alueella oli ja on siis yleensäkin 18 rataa.

Seinäjoen leirintäalueen minigolf on kai huoparatoja. Niitä ratoja kun on betoni, huopa ja eterniitti ratoja. Niiden eroista en osaa sanoa yhtään mitään, mutta onpahan tuollaisia olemassa. Tai sellainen käsitys minulla on, että huoparadat on vaikeita verrattuna betoniratoihin.

Tällä radalla, millä eilen “palloiltiin” oli radan päässä metallilevy, jolta palloa lähdettiin lyömään. Se oli jotenkin omituinen… Levyssä oli joissakin kohdissa lommoja, mihin pallon sai pysymään paikoillaan, mutta joskus ne painaumat oli tosi lähellä jonkinlaisia kiinnitysniittejä ja maila osui niihin metalliosiin. Minusta jotenkin tuntuu, että joku toisenlainen systeemi olisi parempi.

Alue oli siisti ja eri porukoilla joita siellä pelaili tuntui olevan kaikilla hauskaa. Kiviä sai vähän keräillä radalta, mutta se ei menoa haitannut.

Ai niin. Tulos ensi yrittämällä 80. :D Ainahan sitä voi parantaan. ;)

Lopputulokseksi kokeilusta voisin sanoa, että tätä pitää ehdottomasti saada lisää. Suosittelen!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: