Huominen on kuuma botniapyöräilypäivä

Se on menoa sitten aamulla kohti Vöyriä. Lähtönumero on 1476 ja ryhmä 18 lähdössä joskus kymmenen jälkeen. Siitä alkaa taas 67 km urakka, joka ei tällä kertaa jännitä ollenkaan niin paljon kuin viime vuonna tähän aikaan. Silti jännityksen värinä on olemassa.

Pitkään pähkäilin, että lähdenkö 106 vai 67 km lenkille, mutta onneksi valitsin lyhemmän. Huomiseksi on luvattu aika kovaa hellettä ja toisaalta nyt ei jännitä pohjanmaan lakeuksilla toisinaan käsittämättömästi puhaltava tuulikaan siinä mielessä, etteikö maaliin asti pääsisi. Vuosi se on ensi vuosikin ja olkoon se sitten pitkän lenkin vuoro – jos on ollakseen. :)

Minä en tiedä vielä mitä vauhtia sitä tulee kuljettua. Se jää nähtäväksi, mutta kyllä viime vuoden aika tulee takuulla paranemaan. Yksin ei tarvitse ainakaan alussa lähteä, koska samasta lähtöryhmästä löytyy Mari, jonka joukkoon olisi tarkoitus lyöttäytyä. :)

Jaa’a. Toivottavasti osaan juoda riittävästi, helle ei nujerra, eikä mikään muukaan nujerra ja toivottavasti olen sen verran tolkuissani maalissa, etten kaadu klosseineni. :D Niistä tavoitteista lähdetään!

Toivotan mahtavaa pyöräilypäivää kaikille Botniapyöräilyyn lähtijöille!

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Huominen on kuuma botniapyöräilypäivä”

  1. Brego says:

    Onnea matkaan ja mukavia kilometrejä :)

  2. Outi says:

    Kiitos Brego. :)
    Jännitystä tosiaan ilmassa näin aamusta. Helle aiheuttaa edelleen eniten pähkäilyä, mutta saapa nähdä miten matka sujuu. :)

Leave a Reply

See also: