Pyörällä töistä kotiin

Työt sitten alkoi. :) Itse asiassa viileä toimisto ei ole ollenkaan hullumpi paikka, kun ulkona on kostean kuumaa, eikä elämä siihen lopu, vaikka päivät vierähtää töiden parissa. Itse asiassa tänään tuli sellainen tilaisuus, että pääsen aamulla Vaasaan kyydissä ja voin ottaa pyörän mukaan. Poljen siis päivän päätteeksi kotiin!

Tätä juttua on tullut suunniteltuakin pitkään. Matka on liian pitkä kulkea molempiin suuntiin samana päivänä, mutta kotiinpäin se on ihan mukava lenkki. Tänään se taitaa olla noin 40 km, koska menen ehkä töiden jälkeen ensin harjoittelemaan minigolfia Vaskiluotoon ja vasta sieltä kotiin. Saapa nähdä, mitä päivä tuo tullessan. :)

Tein muuten minigolf tuloksilleni oman sivun. Ihan vaan, että kun sen nyt on niin hauskaa, niin laitan jotain päiväkirjamaisesti ylös.

No joo. Kyllä minulle loma olisi vielä maistunut, mutta onneksi ei maistu happamelle työtkään. Sähköposti oli tukossa posteista ja töitä jonossa riittävästi, mutta eiköhän suht rento ensimmäinen viikko anna hyvän alun syksylle.

Ja huomenna jatkuu taas kunnon kahvakuula treenaus. Nam. :D

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: