Minigolf on vaarallisen koukuttavaa

Ostaisinko mailan ja pallot minigolfin pelaamista varten? Siinä on suuri kysymys. Otanko liian suuren askeleen totaalista koukuttumista kohtaan vai onko se vain välttämättömyys, että pelaaminen on hauskaa. :)

Hämmentävästi minigolfissa palloilla on suunnattoman suuri merkitys. Niitä on kai tuhansia erilaisia, vähän jokaiselle radalle ja tyylille omat sopiat pallonsa. En olisi uskonut miten paljon palloilla on merkitystä, mutta nyt kun olen lainapalloilla pelannut, niin on pakko uskoa.

Sunnuntaina Vöyrillä Norrvallan minigolfradalla on kilpailut ja silloin sieltä saisi ostettua minigolf välineitä.

Vöyrin huoparadat muuten on aivan loistavassa kunnossa ja ympäristö todella upea. Suosittelen pysähtymistä minigolfaamaan, jos sää on suotuisa ja matka vie sinne suunnalle. :)

Lauantaina ajattelin muuten käydä katsomassa kotikunnan minigolfradan. Isoonkyröön Kalliojärvelle on rakennettu viime kesänä minigolf radat. Kuvien perusteella ne ovat aivain oikeanlaiset hienot huoparadat yhtä pientä ongelmaa lukuunottamatta. Radoista puuttuu se alkupään lyöntialusta. Mutta jospa kuvat valehtelee ja radalle on tehty suuri muutos… Täytyy käydä katsomassa!

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Minigolf on vaarallisen koukuttavaa”

  1. TM says:

    Blogissani Sinulle haaste.

  2. [...] pelasin huovalla ja heti alussa menin katsomaan Vöyrin kisoja ja mietin mailan ja pallojen ostamista. Hei se on se samainen kisa, joka on tulevana sunnuntaina! Ja siellä vuosi sitten kisaa [...]

Leave a Reply

See also: