Työvyöryn alla liikkuvaisesti pyristellen :)

Syksy yllätti taas aivan totaalisesti työmäärällään! Olen joutunut ällistellen pyörittelemään päätäni ja miettimään miten helposti sitä pieni ihminen hukkuisi kaiken sen kiireen alle ja jättäisi kaiken liikunnan. En jätä!

Selkä ilmoitti taas heti itsestään, kun istuminen alkoi kuun vaihteessa ja se on antanut haastetta kuulan nostamiseen. Hitsin harmi, kun en halua alkaa selkää liikaa varoa ja toisaalta tahdon heilua. Toisaalta myös selän kanssa epäröiminen pistää epäröimään kuuliin tarttumista. Ihme kierre mistä pitää päästä eroon.

Viime viikko meni sitten melkein kokonaan ilman liikuntaa, mutta tällä viikolla päätin, että ei käy päinsä. Maanantaina polkupyörälenkki, tiistaina ihka ensimmäinen minigolf kilpailu ;) hurjan pitkästä auditointipäivästä huolimatta ja vaikka ke-to meni auditointien takia aivan pitkäksi, niin tänään tahdon heilua kunnolla. Eilinen erityispitkä työpäivä tuntuu vielä, mutta hitsi vie se tuntuisi enemmän, jos ei olisi tämänkään vertaa kuntoa.

Illan hiljaisina tunteina juuri ennen sänkyyn kömpimistä olen tehnyt pientä uutta projektia. Olen mietiskellyt mikä minigolfissa minua koukuttaa. Se nimittäin tosiaan koukuttaa ja poikkean pelaamassa aina tilaisuuden tullen. Siksi väsäilin ratagolf eli minigolf sivut tänne kissanpaivia sivustolle. Ei ne aivan valmiit ole, mutta onhan siellä yhtä sun toista – ainakin auringon paistetta. :)

Hitsi vie, minä olen lyönyt tämän radan jo kaksi kertaa ykkösella kuppiin. En osaa lopettaa hämmästelemistä ja olisin niin toivonut, että joku olisi nähnyt sen ensimmäisen kerran. Toisella sentään oli todistaja. :)

Kevyemmistä harrastuksista geokätköily muuten osoitti hyötynsä todella hyvin, kun jouduin töiden takia väsyneenä ajamaan autolla muutamat sata kilometria. Geokätköt antoivat sopivasti keskittymisen aihetta ja syyn nousta autosta ja unohtaa väsymyksen. Montaa en löytänyt ja yhden päällä istui perhe syömässä, joten jatkoin vaan matkaani, mutta kyllä vaan jaksoin ajaa eteenpäin ja puoliturvallisesti perille saakka.

Yksi erityisen hieno paikka löytyi päivää piristämään ja ajelua katkaisemaan Pyhäjoelta. Lisään maisemasta kuvan illemmalla. Kätkö löytyi, nimi lokikirjaan ja ilahtuneena eteenpäin. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: