Uskalsinpas puntarille

Kehitin jo kovaa vauhtia puntarikammoa ja viikon aivan sikamaisten syömisten ja minimiliikunnan takia olin jo heittämässä hanskoja tiskiin. Olin varma, että puntari paukauttaa näkyviin vähintään 38 kg, mutta kuinkas kävikään.

Mies näki aamulukeman ja alkoi nauraa. “Olet syöny pussillisen sipsejä, karkkeja, herkkuja ja vaikka mitä, etkä ole zumbannu ollenkaan.” Sitten se pyöritteli päätään ja nauroi lisää. Puntari näytti traagisen tuttuja lukemia eli 66,6 kg. :D Kukaan ei enää usko tätä, jos en laita todistusaineistoa näkyviin. Huono kuva, mutta onhan lukemakin varsin pirullinen ja sitkeästi liimautunut minuun. Tähän lukuun palaan varmaan ikuisesti.

Tilannehan ei siis ollut paha ollenkaan, koska tämähän on sitten vasta viides(?) viikko samoissa lukemissa. Niin ja viralliseen puntaripäivään eli lauantaihin on vielä hetki aikaa. Kyllä minä silloinkin puntarille uskallan!

Mutta hei yksi aivan positiivinen juttu. Kanniskelin eilen noin vaan takkapuita, 15 kg kissanhiekkasäkkiä ja kippasin kevyesti 25 kg perunasäkin yläkautta eräänlaiseen perunalaariin, joka meillä on kylmiössä. Varsinkaan tuota perunaoperaatiota en olisi uskonut kykeneväni tekemään, mutta zumbatreenauksen ja muu avulla kunto on noussut kohisten. Niin ja olen kyllä jo melkein kuukauden hoitanut perheen kaikki painavemmat kanto hommat, kun miehellä on ollut nostelukielto. Kyllä siinä on voimat väkisinkin kasvaneet. :D Ja siis tarkemmin ajatellen, kyllähän eilenkin siis liikuntaa tuli. Liikunta on tullut vaan hyötyliikunnan kautta.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Uskalsinpas puntarille”

  1. Teea says:

    Nyt pitää kyllä vaihtaa patterit tuohon teidän puntariin tai olisiko pojat tehneet tepposia ja liimanneet nuo maagiset luvut tuohon puntarin näyttöön?

  2. Outi says:

    Ei ole pojatkaan tunnustaneet, joten olen kai riivattu. :P

Leave a Reply

See also: