Haastevastauksia pitkästä aikaa :)

Takaisin Minuksi heitti haasteen ja kertoi itse olevansa huono haastettava, koska haasteet jää helposti roikkumaan. No, itse en ole haasteiden suhteen ainakaan parempi haastettava varsinkaan kausittain. Nämä ottaa aika tavalla aikaa, mutta mikäpä parempi kuin otaa se aika sunnuntain hiljaisesta aamusta. :)

Haasteen idea on yksinkertainen. Haastettava kertoo itsestään 11 faktaa, vastaa haastajan tekemään 11 kysymykseen, laatii itse 11 kysymystä ja haastaa 11 henkilöä vastaamaan niihin.

Faktoja minusta:

1. Olen malttamaton. En jaksa odottaa asioita rauhassa vaan hyppään uusiin juttuihin liian nopeasti.
2. On minussa kärsivällisyyttäkin ja pystyn tekemään ehkä toisen mielestä pitkäpiimäistä hommaa aivan uskomattoman kärsivällisesti – jos se tekeminen vain osuu selkäytimeen ja vie minut mukanaan.
3. Inhoan kookosta! Tunnustetaan se nyt ääneen, kun viimein olen sen tunnustanut itsellenikin, enkä enää pyristele ja yritä oppia pitämään siitä. :)
4. En kuuntele musiikkia minkäänlaisella laitteella lenkillä ollessani, mutta laulan usein samalla hiljaa ääneen tai mielessäni.
5. Pidän työstäni toisinaan ihan liikaa, mutta joskus hymy myös hyytyy ja se pistää ajattelemaan asioiden tärkeysjärjestystä.
6. Rakastan kirjoittamista.
7. Olen niin tykästynyt vihreään Puman lippikseeni. Pienempi poikani valitsi sen minulle ja olen aivan varma, että valitsi sen siksi, että se on juuri Angry Birds possujen värinen, joten minulle tulee possut mieleen aina, kun hymyillen vedän lippiksen päähäni.
8. Pistin eilen pääni pensaaseen eli olen aloittanut puutarhan marjojen keräämisen viimein.
9. Ostin elämäni huikeimmat punaiset korot tänä kesänä! Niistä pitääkin napata tänne kuva jossain vaiheessa. Juuri sellaiset korot ovat olleet vuosien haave ja nyt ne löytyivät.
10. Olen aamuihminen ja rakastan erityisesti hiljaisia sunnuntain aamuhetkiä itsekseni. :)
11. Olisin halunnut Madonnan konserttiin. Vaikka kuuntelen hyvin erilaista musiikkia, niin todennäköisesti Madonnan musiikki uppoaa minuun ikuisesti.

Oho, tulipas siinä jo tajunnanvirtana asiaa ja nyt TM:n kysymysten kimppuun.

1. Mitä uutta liikuntalajia olet tänä vuonna kokeillut ja mitä siitä pidit? Mikäli et ole kokeillut mitään uutta liikuntalajia, mitä lajia lupaat minulle kokeilla? ;)

Minigolf. Kyllä sekin on liikuntalaji, vaikka varsin rauhallinen. On yllättävää miten rankkaa siihen on keskittyä ja minulle on suuri haaste jaksaa pitää itseni koossa useampi kuin yksi kierros. Aion kyllä kokeilla uusiakin juttuja ja olisin jo aloittanut jossain punttisalilla, mutta siihen ei yksin kertaisesti ole ollut aikaa. Sen lupaan kuitenkin vielä syksyn mittaan tehdä.

2. Millaisia palkintoja olet (vai oletko) luvannut itsellesi joko pudotetusta painosta ja liikuntaan liittyvän tavoitteen täyttämisestä? Oletko myös saanut itsellesi luvatun palkinnon?

Palkinnot on unohtuneet pitkäksi aikaa! Jossain vaiheessa palkitsin itseäni aina jollain vaatteella tms. Ehkä pyörän ostaminen oli palkinto siinä mielessä, että annoin itselleni luvan ostaa sen, kun olin jo kaksi vuotta pikkuisen pyöräillyt ja tiesin, että pyörä ei jäisi pölyttymään. :)
3. Mitä uutta olet oppinut itsestäsi tämän painonpudotus tai elämänmuutos projektin aikana? Mikä on suurin saavutuksesi/oivalluksesi?

Hirvittävästi! Kyllä tämä on ollut totaalista oppimista koko kolme vuotta. Suurin saavutus on ehdottomasti se, että elämä on muuttunut pysyvästi ja peruuttamattomasti, enkä pelkää, että minusta enää koskaan tulee sohvaperunaa.
4. Mikä on tällä hetkellä päällimmäinen tavoitteesi tässä projektissa?

Nauttia elämästä. :)
5. Oletko projektisi aikana tehnyt jotain, josta etukäteen ajattelit, ettet ikinä pysty/osaa/uskalla? Mitä se oli?

En edes tiennyt mitään pyöräilytapahtumista tai Peurunkapatikasta tai kahvakuulista tai… En muuten ikinä olisi voinut kuvitella uskaltavani nostaa yhdellä kädellä vaikkapa 20 kg!

6. Minkä liikuntaan liittyvän vaatteen, varusteen, välineen haluaisit seuraavaksi hankkia?

Ihan selkeää seuraavaa ei ole mielessä, mutta syksyisiä ulkoliikuntavaatteita ja talveksi juoksukengät.

7. Harrastatko/oletko harrastanut jotain joukkuelajia? Mitä?

Joukkuelajit on kyllä jääneet kouluaikoihin. Olin joskus hetken lentopallojoukkueessa.

8. Kerroitko laihdutus/kuntoilusuunnitelmistasi etukäteen? Kenelle? Kuka huomasi ensimmäisenä muutoksen sinussa?

Huomasin aika nopeasti, että lähiympäristö ei ollut valmis minun muuttumiseeni. Itse se muutos oli tullut tehtyä jo pääkopan sisällä, mutta lopetin aika nopeasti tietyille läheisille asiasta puhumisen. Enemmän on tullut sitten käytettyä tätä blogia ja juteltua muutamien ihmisten kanssa.

Sellaiset välittömimmät ja luotettavimmat huomiot ovat tulleet lasten suusta. :)

9. Miten ruokailutottumuksesi on muuttuneet?

Terveellisempään yleisesti ottaen, mutta viimeisen vuoden aikana myös sallivampaan suuntaan.

10. Mikä on suhteesi sokeriin?

Huono!

11. Miten rentoudut?

Tarvitsen siihen jotain suhteellisen rauhallista tekemistä, joka poistaa kaikki työajatukset ja stressin. Joskus se on kirjoittaminen, joskus geokätköily, minigolf tai mikä milloinkin.

Uhhuijaa mikä urakka! Nyt pitää vielä miettiä mitä haluan kysyä ja keneltä. Jatkan postausta jossain vaiheessa, kun pääsen niihin asti. Nyt olen jo tyytyväinen siihen, että tuli ainakin vastattua, enkä täysin laistanut hommasta. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Haastevastauksia pitkästä aikaa :)”

  1. TM says:

    Hyvinhän sä jaksoit! Aina mielenkiintoista lukea toisten liikuntaharrastuksista, mieltymyksistä, lajeista… Liikunta on siinäkin mielessä mahtavaa, että aina on uusia lajeja kokeiltavaksi ja löydettäväksi! :)

  2. Outi says:

    On se melkoinen määrä kirjoitettavaa. :)
    Ja kyllä, olen niin samaa mieltä tuosta, että aina on uusia lajeja kokeiltavaksi ja löydettäväksi. Itse tänään totaalisen repäisyn minigolfissa tehneenä en voi kun ällistellä sitä, että mihin kaikkeen sitä päänsä voikaan pistää. :D

Leave a Reply

See also: