Pohjanoteeraus

Hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa… Vaikka välillä päätin pitkäksikin aikaa, ettei tämä ole enää mikään painoblogi, niin siihen aiheeseen on pakko kallistua tänään. Jostain päähänpistosta hyppäsin puntarille, katsoin lukemaa, nousiin pois ja taas puntaroin uudestaan. Siellä luki lukema, joka on alin koko tämän blogin ja elämänmuutoksen historiassa.

Kesän ajan kiloklubin kuvaajahan laskee kuin lehmän häntä, paitsi että tämä pohjanoteeraus on kyllä pelkästään hyvä juttu. Enhän minä mikään keijukainen ole ja edelleen ylipainon puolella, joten pienenemisessä ei ole mitään negatiivista.

Miksi tämä tapahtuu nyt? En ymmärrä.

En syö mitenkään täydellisesti, en yritä mitään dieettiä tai tapaa, vaikka tottakai pidän monista opituista asioista kiinni. Toisaalta söin esimerkiksi eilen Panda Natural lakritsipussillisen ja niin, viime päivinä olen syönyt myös suklaata eli Tuplan silloin tällöin. Tuo viimeinenhän on todella paheellista elämää. ;)

Toinen pohjanoteeraus tapahtui muuten eilen minigolfradalla huovan puolella. Löin elämäni toisessa viikkokisassa kierroksen tuloksella 54 ja minulla on tunne, että paljon parempikin tulos tekisi tuloaan. Tosin tuohon puuhaan ei tällä viikolla taida olla enää aikaa, mutta ehkä ensi viikolla sitten tai jos hetki viikonloppuna.

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Pohjanoteeraus”

 1. Teea says:

  Onko noissa viikkokisoissa miten se sarjajako? Onko lapsille omat sarjat vai miten? Ajattelin, et olis kiva harrastus lapsillekin =) Ei ehkä 3-vuotiaalle vielä, mutta tokaluokkalainen tykkäisi. Muutaman kerran on tokaluokkalainen saanut pelata minigolfia ja on kovasti tykännyt siitä.
  Ja onnea painon notkahduksesta alaspäin. Joskus paino vaan putoaa, vaikka ei siihen kiinnittäisi niin paljon huomiota. Elämäntilanteet, työasiat ja niin monet asiat siihen vaikuttaa…Ainakin ite olen sellainen tunnesyöppö, et jos ottaa jokin asia kovasti päähän, niin tulee syötyä herkkuja ja kaikkea roskaa…ja paljon =/

 2. Teea says:

  Lisäyksenä vielä edelliseen viestiin, että välillä vaikka punnitsisit joka suupalan ja kirjaisit ne ylös, niin paino junnaa ja puntari on liittoutunut vastaan. Suorastaan voi välillä nähdä miten puntari hekottelee itsekseen, et lällällää…enpäs pudota yhtään sulta painosta ;-)

 3. Outi says:

  Puntarilla oli salaliitto pitkään, ehkä se unohti moiset ajatukset, kun minä unohdin puntarin pitkäksi aikaa. ;)

  Siellä viikkokisoissa ei ole sen kummemmin mitään luokkia, mutta esim. betonikisassa sunnuntaina oli. Kyllä ehdottomasti sopii tokaluokkalaisellekin. Käytiin äsken Vöyrillä minigolfaamassa Arttu the kolmasluokkalaisen kanssa.

 4. Teea says:

  Vöyrillä onkin tosi hienot ja hyvät puitteet minigolfaamiseen, ollaan siellä oltu pari kertaa ja samalla uimassa.

 5. Kati says:

  Hienoa Outi! Oletko muuten tutustunut sh’bamiin?

 6. Outi says:

  Sh’bam on jäänyt ihan kokonaan kokeilematta, mutta siinä voisikin olla hyvä piristys tähän syksyyn, kun menisi katsastamaan. :)

Leave a Reply

See also: