Oi, olen niin hoikka tänään

Aamulla mietin, että mitähän jos sujauttaisinkin päälleni mustan kotelomekon. Mahtuisikohan se…? Mahtui kevyesti! :D

Aamu meni muuten ikävissäkin merkeissä, kun pojalla oli taas vähän kuumetta (vasta seitsemäs päivä menossa putkeen) ja viimeinen tamiflu päivä aiheutti taas itkua ja hammasten kiristystä. Se on pahaa! Ja voi poika parka, kun on lääke pakko syödä. Mutta sitten jätin miehet keskenään kotiin paranemaan ja lähdin töihin. Tänään oli pakko, kun meillä on eräänlainen kehityspäivä.

Ja hitsiläinen, tämä mekko on niin väljä, että kevyesti pystyy istumaan ja olemaan ilman ahdistusta. :D

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Oi, olen niin hoikka tänään”

 1. tiina n says:

  Vaikka vaaka onkin sulla riivattu (ei tuo 666 voi enää olla todellista) niin mekko kertoo edistyksen, upeeta! :D
  Mulla paino mennyt alaspäin, vähän vajaa 1/3 karistettu ja vielä melkoinen voipakettivuori odottaa häätämistään… eli ihan vielä en kaiva niitä lempparifarkkuja kaapista, liian pitkä matka siihen.

  Sitkeässä on flunssa pikkumiehellä. Onneksi kuitenkin on sen ikäinen että tajuaa kyllä että se lääke on hyväksi vaikka niin inhottava onkin.

  Ja hitsi, ei vieläkään postista mitään… =/

 2. Piritta says:

  Kyllähän olemus ja monet vaatteet kertoo kuitenkin myös paljon!! Mulla on muutamia kivoja vaatteita odottamassa ja osa on jo sujahtanut päällekin :)

  Kyllä me naiset onnistutaan!!

  Meillä rokotetaan lapset ensi viikolla, vielä kun siihen saakka pysyttäisiin kunnossa, että kunnon suoja olisi päällä!! Eihän teillä muille ole tullut oireita? Ja toivotaan tosissaan, että pikkuvelikin parantuisi kunnolla!! PIAN!!

 3. Outi says:

  Ihan ensimmäiseksi täytyy sanoa, että pikkuveli vaikuttaa hyvin terveeltä nyt illalla. Lähti jopa mukaan lähikauppaan pyörähtämään ja hyvin meni. :) Ei ollut enää jalat yhtä väsyneet kuin eilen postilaatikolla käydessä.

  Isompi poika on nyt vähän kuumeessa ja yskässä ja nuhassa, mutta se ei ole sikainfluenssaa vaan jotain ihan tavallista. Saattaa hyvin olla, että liikkeellä ollut pienempi nuhapöpö on pitänyt minustakin tosiaan sen sikainfluenssan poissa. Great!

  Kyllä vaan nuo vaatteet sitten on niin ihana asia. Vieläkin istun tässä mekko päällä ja en millään malttaisi siitä luopua. :D

  Tiina, puketti on löytynyt. Se oli saapuneiden hyllyssä. :) Ei kyllä muuten olisi tuossa hymynaama, mutta kun löytyi kuitenkin. :)

 4. Sotanorsu says:

  Hei Outi! Onnittelut päälle solahtaneesta mekosta. Tunne on kyllä hieno, ja ihan ilostuin itsekin sun puolesta. Kiitos, että olet jaksanut käydä kommaamassa valivali-juttujani ^^

  Virkeyttä näihin syyssateisiin toivon sulle!

 5. Outi says:

  Heippa Sotanorsu. Tosi kiva kuulla sinustakin! Syksyn harmaus yrittää niin kovasti koetella meitä kevenemisen yrittäjiä, mutta eikö vaan jotenkin sinnitellä eteenpäin. :)

Leave a Reply

See also: