Kunnon kunto on elämässä tarpeellinen voimavara

Nyt kun tämän perheen flunssailu on edennyt siihen pisteeseen, että toinen pojista oli yön sairaalassa, niin tulin aamulla ajatelleeksi miten hienoa on, että itselläni kunto on noussut kohisten. Kyllähän äiti jaksaa lastensa takia ihan mitä vaan, mutta kun kunto on parempi, niin kaikesta rankasta selviää huomattavasti helpommin.

Täytyy kiittää Zumbaa ja siis Petraa tietysti siitä, että minä en ole enää mikään sohvaperuna. Jos nousee 25 kg perunasäkki, niin nousee kyllä jalkakin ja matka jatkuu eteenpäin tilanteessa kuin tilanteessa. Kyllä 19 kg:n poikaa voi kantaa pitkätkin matkat lääkärille ja pois lääkäriltä tai sitten vaan jaksaa pitkät ja henkisestikin rankat päivät helpommin. Fyysisellä kunnolla on merkitystä. Sillä on takuulla merkitystä myös siinä, että minä en ole itse pahasti sairastunut. Viime viikolla oli pientä nuhaa, mutta muuten olen vaan porskuttanut eteenpäin.

Tänään viimeistään lankesin syömisen puolesta pahasti, kun sairaalalla kuittasin päiväruuan tupla max extra caramelilla. Hyi minua. Muutenkin viikon päivät on mennyt syömisten suhteen ihan miten sattuu. Perjantaina jo päätin totaalisesta ryhdistäytymisestä, mutta se tietysti tyrmääntyi taas yhdestä pojan sairastumisesta. Viikonloppuna kuitenkin lauantaina liikuin paljon ja järjestelin kotona liikuntamahdollisuudet huikeasti uuteen uskoon ja siitä on hyvä jatkaa.

Tänään on vuorossa 2 TUNTIA ZUMBAA! Voi ihanuus, vaikka hirvittääkin zumbatuntien kuukauden tauko, joka alkaa ensi viikosta. Toisaalta nyt kun saa vielä vähän tsempata tunnilla, niin kyllä kuukauden liikkuu kotona ja keksii muutakin hätävaraliikuntaa. Nyt täytyykin liikkua ja pitää huolta siitä, ettei viikon liikkumattomuus ja epämääräinen elämä tärvele sitä, mikä on jo saavutettu.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: