Samba zumba!

Tuli mieleeni, että miksi sambaa ei ole oikein missään yhdistetty zumbaan. Onpas! Itse asiassa samba zumbat näyttää tosi kepeiltä ja iloisilta ohjelmilta.

Tämä seuraava samba zumba ei kyllä ole pelkästään kevyen näköistä, mutta ihan pakko laittaa myös näkyviin rätisevästä äänestä huolimatta. :)

Kyllähän sambakin sopii zumban pohjaksi!

Tässä vielä hyvin kotizumbattava samba zumba. :) Ja kuten videosta näkyy, niin kukin zumbaa tyylillään ja oman kuntonsa mukaan. Tärkeintä on, että kaikki zumbaa.

Jippii, illalla 2 zumbatuntia putkeen! Kerron sitten mihin kunto riitti. ;)

Did you like this? Share it:

10 Responses to “Samba zumba!”

 1. Teea says:

  Kyllä se kunto riittää ku mullakin riitti ;-) Ja pitää riittää tänäänkin ;-)

 2. Maureen says:

  Olen huomannut ihan saman, että kun lapsi on sairaana on vaikea katsoa mitä suuhunsa pistää. Hankalaa on tietysti senkin takia, että kotiin on varattava potilaalle kaikkea hyvää, millä voisi ajatella maanittelevansa hänet syömään. Ja sitten kun sairaalla ei ole ruokahalua, herkut katoavatkin omaan suuhun. Onhan lapsen sairastaminen sen verran ahdistavaakin, että tarvitsee ikään kuin henkistä vahvistusta. Vanhoilta sairastamiskerroilta on tällainen kokemus – nyt koputan täällä puuta jokaisena päivänä: tauti ei ole vielä iskenyt meihin.
  Tsemiä sinulle ja pienille potilaillesi!

 3. ansku says:

  Mulla jäi tänään zumbat väliin on sen verran huono olotila…harmittaa

 4. Nyt se on todistettu: zumba ei ole minua varten. :)

 5. Outi says:

  Miten se on todistettu? :)

 6. Teea says:

  Mitenkäs kahdesta zumbatunnista on “toivuttu”? Eilen kävin ns.palauttavalla lenkillä ja meno oli tosi kevyen oloista =D

 7. Outi says:

  Itse zumbasta kyllä joo, mutta verenpaine teki sitten illalla/yöllä kepposet. Se on tämä rikkonainen elämä ja huonot yö unet viime aikoina. Uskomatonta kyllä, miten alas olen normaalipäivien veranpaineet saanut ihan liikunnalla ja laihtumisella. Siitä sitten sellainen humahdus ylöspäin tuntui aika hurjalla tavalla.

 8. Teea says:

  Huih =O Toivottavasti ei mitään hirmuhirmulukemia kuitenkaan =/ Onhan paineet jo tasoittuneet? Ja ei nyt sitten lakuja, jos paineet on korkealla, ne ryökäleet ku nostaa painetta :-(

 9. Outi says:

  Vai ei muka lakua. Pah. Ei, kyllä nyt täytyy niistä pitää vähän taukoa, mutta normaalisti kestää lakutkin. Nyt täytyy vaan vähän tasata tilannetta ensin.

 10. Pinkki Pingu says:

  Korkea verenpaine on kurja kaveri. =( Etköhän saa sen kuitenkin aika nopsasti jälleen mukaviin lukemiin, kunhan hieman stressi helpottaa!

Leave a Reply

See also: