Maltista ja malttamattomuudesta

Huomenna on kahvakuulan SM kisat ja tarkemmin siis long cyclen SM kisat Haapajärvellä. Minua kirpaisee kovasti, koska halusin olla siellä nostamassa… Hurjasti tsemppiä sinne kaikille nostajille!

Selkä on tällä hetkellä oikein hyvä. Oikeastaan se on tosi hyvä normaalitilanteessa. Työpöydän ja tuolin säätö työpaikalla oli niin suuri juttu ja niiden vaikutus on ollut aivan loistava. Selkä ei enää valita esimerkiksi pitkään autossa istuessa tai missään muussakaan, mutta yksi iso mutta on vielä olemassa.

Väkisinkin selän vihottelu piti minua paikallaan tai kuulan nousemisen sijaan on minigolfpallot saaneet kyytiä jne. On ihan selvä, että nyt haluaisin tarttua samalla tavalla keltaiseen kuin heinäkuussa jo nousi ja varsinkin viime talvena. Eipä onnistukaan. No ei tietenkään onnistu!

Siispä nyt nousee lähinnä vaaleanpunainen sarjoina ja sininenkin jonkin verran, mutta yritän niin kovasti malttaa… Malttaminen on vaikeaa! Nyt kun vielä kelit keikahti jo kylmään niin, että siellä minigolf radallakaan ei saa itseään haastettua, niin kuulat kutsuu entistä kovempaa. Tällä hetkelläkin kuulat on tuossa näkyvissä ja ulkona sataa vettä. Tällaisina iltoina pitäisi rokin soida ja kuulan nousta kuten parhaimmillaan on noussut. Tottakai päästä siihen parhaaseen vauhtiin heti.

Kyllä se vielä nousee, mutta malttamattomuudella ei pääse nyt mihinkään.

Mistä sitä malttia saisi ostettua?

No on se sekin jotain, että tekee sarjoja pienemmällä painolla ja jos maltan, niin enkö pian taas saa siirtyä keltaiseen ja jopa violettiin. Ajatusta niistä kyllä tarvitaan, koska syyskuun viimeiseen viikkoon asti on super tiukka työrypistys.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: