Josh Stone treeni

Lankkuja ja kahvakuulan nostoa vuoronperään, sitä oli paras mahdollinen Josh Stone iltatreeni. :) Ja juu, en malttanut tai maltoin vain melkein. Nostin sinisellä neljäminuuttisia, kun tuntui ihan hyvältä. Kyllä se pitää laskea malttamiseksi.

No lisäksi siihen tuli puolisen tuntia pitkä lenkki koiran kanssa, mutta siinä vaiheessa Josh Stone jäi taakse. Lenkillä annan ajatuksille vallan, enkä peitä niitä musiikille tai annan musiikin virrata itsestäni. Se on minun juttuni.

Mutta tuosta malttamisesta. Keksin kompromissin, johon sain itseni puhuttua tämänhetkisen treenipoltteen keskellä. Ensi viikolla en koske keltaiseen ollenkaan, enkä tempaa edes vaaleanpunaisella ennen torstaita. Älkää kysykö miksi torstai, kun se vaan tuli mieleen. :)

Kuulatreenit teen koko viikon niin, että pistän väliin lankkuja tai jotain muuta niin, että sillä pidän myös itseäni aisoissa. Kuula saa nousta joka toinen päivä ja jos kaikki on ok, niin ensi viikon sunnuntaina saa nousta keltainen rakkaus.

Yksi asia minussa on tosiaan muuttunut. Vaikka tilanne olisi mikä, niin en päätä, että aloitan jonkin asian vaikka ensi viikolla tai kuun vaihteessa. Pakko on saada tehdä just tässä nyt. Näin on hyvä. :)

Sitä paitsi, minä en selviäisi ensi viikon työtaakasta millään konstilla, jos en saisi tehdä jotain omalla kropalla. Pakko puhdistaa pää mahdollisimman usein, niin se vaan on.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: