Hyvän olon iltavenyttely ja hemmottelu pidemmän kaavan kautta

Tuleva rankka viikko sai miettimään miten siitä selvitään ja päätin pitää oikein kunnon venyttelytuokion, joka venyikin yli puoleen tuntiin ja vielä pidemmälle eli hyvän olon iltahetkiksi muullekin kuin vain lihaksille.

Koska oma tuokio tarvitsee taustalle aina sopivaa musiikkia, niin tälle kertaa valitsin Emeli Sandèn.

Aloitin pienen lämmittelyn jälkeen roikkumalla leuanvetotangossa hieman otteita vaihtaen koko My kind of love kappaleen ajan.

Leuanvetotanko on sopivasti oviaukossa, joten siinä oli hyvä venytellä yläkroppaa muutenkin, osa liikkeistä oven karmeihin nojaten. Vielä väliin roikkumista ja siirryin lattiantasoon.

Lantionseutu oli erityisesti mielessä ja pakaravenytykset kävinkin melko tyystin läpi, siis ne mitä tiedän. Kyllä teki hyvää, koska tiesin, että tiukkuutta löytyy.

Hiljalleen siirryin jalkoihin ja yllätyin täysin pohkeiden kireydestä. En ollutkaan tajunnut missä mennään… Siispä useita pohjevenytyksiä, kunnes siirryin vielä selän venytyksiin. Tein toki muutakin ja hiljalleen Mountains kappaleeseen lopettelin ennen kuin siirryin saunan lämpöön.

Saunassa tulin ajatelleeksi, että kun venyttelyn jälkeen oli jo niin ihana olotila, niin mitä jos vielä vähän lisää…

Minulla on odottamassa sopivia hetkiä terva vartalon kuorinta, joka tuntuu aina yhtä hyvälle. Sitä siis ja saunan jälkeen vielä toinenkin asia, joka kuvassa on väärässä järjestyksessä eli ensimmäisenä. Nuo kuvat pitää kyllä ottaa uusiksi. Täytyy etsiä kunnon kameran laturi, joka on jossain…

Marja Entrichin puhdistava kasvonaamio, jossa on hunajaa ja manteliöljyä on minun suosikkini.

Okei, siis säikähtäisihän tuota näkyä, jos vastaan kävelisi valkoisena pummituksena, mutta voi kuinka hyvää se tekeekään! Ja kosteutus vielä vartin naamioinnin jälkeen, niin hyvä olo on taattu.

Hemmotelkaa naiset itseänne! Kyllä se vaan pitää aina joskus muistaa ja ehkäpä se seuraava viikko tai ainakin päivä lähtee liikkeelle kevyemmin ja herkemmällä hymyllä. :)

Iloista ja rentoa tulevaa viikkoa kaikille. Toivottavasti se teillä on rennompi kuin minulla tulee olemaan töiden suhteen. Täytyy yrittää pysyä hyvävoimaisena kaikin konstein ja tämä ilta oli niille konsteille onnistunut alkusysäys.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: