Selän täyshoitoa?

Miten mainio olotila! Tein tuon edellisen postauksen ohjelman pienin modifioinnein. En löytänyt kuminauhojani, kun edellisestä käyttökerrasta saattaa olla jopa vuosi ja mielikuvat oli aika heikot sijaintipaikasta. No tein ensimmäisen videon osuuden pienessä haara-asennossa seisoen vyötärönkiertoina 50 oikealle ja sitten 50 vasemmalle + lisäksi samasta asennosta lantio paikallaan pysyen kallistukset 50 oikealle ja sitten 50 vasemmalle. Ne tulee ikivanhasta Jane Fondan kirjasta. Pitää yrittää löytää se ja laittaa pari retro kuvaa esille. ;)

Sen jälkeen “lipsahdin” nostamaan kuulaa 4 min OAJ:n. :D Mutta palasin ruotuun ja tein loppuohjelman juuri tuollaisenaan.

Eli edellisen postauksen videoiden mukaisesti:

Vyötärönkierto pitkänä sarjana

Mahallaan hartioiden nosto 3*20 ja vielä niin, että polvetkin nousee eli normaali olisikohan teräsmies 3*20

Kontillaan käsi kainalon alta ja sivulle ylös 50 kertaa puolelleen. Painona metallinen malliltaan käteen sopiva juomapullo täynnä vettä.

Selällään:

Selällään kädet sivuilla, ristikkäinen jalka ja käsi nousevat niin, että käsi kurkottaa jalan ulkosyrjälle. Tämä 20 puolelleen.

Hartioiden nosto selällään maaten, tein 40.

Jalat ylös, kädet ojentuneena pitkäksi ja nostetaan varpaisiin 20 kertaa.

Selällään jalat ylhäällä nostetaan takapuolta 20 kertaa.

Tuulilasinpyyhkijät eli jalat lasketaan toiselle puolelle, tuodaan suoraan ylös ja lasketaan edelleen toiselle puolelle. Laskin kahteenkymmeneen niin, että oikealla ja vasemmalla käynti oli yhteensä yksi.

Ja todellakin, olen valmis tekemään melkein mitä tahansa selkäni hyvinvoinnin takaamiseksi. Kun siitä tekemisestä tulee vielä näin hyvä olo, niin kyllä vain sitoudun pariksi viikoksi tekemään tämän kolmisen kertaa viikossa. Saa nähdä miltä alkaa tuntua. Enhän minä mikään rampa nykyisellään ole, mutta pelkään aika tehokkaasti pienempääkin kipua juuri siinä kipukohdassa.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: