Hillittyä tuuletusta minigolf radoilla :)

Hei huomenna on jo perjantai! Asiassa on hyvät ja huonot puolensa. Stressiviikko on sujunut yllättävän hyvin, kun keskiviikkona sulkeitui hienosti koko tämän vuoden mittainen projekti ja ensi viikon maanantaista tiistaihin on tiedossa ISO auditointi. Kaiken pitäisi olla jo melkein tehtynä, no pitäisi juu. :)

Kyllä tällaisella viikolla tuuletusta tarvitsee. Onneksi on minigolf radat olemassa Vaasassa ja kotikonnuilla myös. Niitä on tarvittu. Tänään ukkoskuuron jälkeen suuntasin Kolmen kylän golfiin Kalliojärvelle ja ällistyin näkyä. Radoilla oli reippaasti suuria rakeita.

Tavallisestikin siellä alkaa operaatio siivos lämmittelyllä, mutta nyt ratojen siivoamisessa oli vähän erilaista twistiä, kun rakeet pomppivat sinne tänne. :)

Ei niin kummallista tulosta tullut, mutta rauhallinen kierros ja leppoisia ajatuksia. Siinä on ollut hyvä lääke stressin vastaiskuksi.

Ja vielä vähän isompaa palloa ylös, niin unet on taatut. ;) Huomenna teen selkäohjelman toiseen kertaan.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Hillittyä tuuletusta minigolf radoilla :)”

  1. Soile says:

    Hienoa, että stressiviikkosi on mennyt niin hyvin!

    Luen kaihoisasti näitä merkintöjäsi sillä olen ollut jo yli viikon flunssassa ja liikkumatta. Pyöräilyä ja kahvakuulailua odotellessa…

  2. Outi says:

    Voi voi, toit juuri mieleeni jutun, josta aion kyllä kirjottaa enemmänkin. Yksi syy miksi yritän ottaa nyt ajatuksella rennommin on se, että minä yleensä sairastun 100% varmasti suuren auditoinnin jälkeen. Huokaus. Mutta ehkä nyt voisi olla toivoa…
    Pikaista paranemista Soile sinulle!

Leave a Reply

See also: