Etsinnässä punaiset kumisaappaat

Tahdon punaiset kumisaappaat. Minulla oli muutama vuosi sitten juuri sopivat pitkävartiset ihanan punaiset, mutta ne unohtuivat kesällä aurinkoon ja haalistuivat totaalisesti pilalle… Mikä moka.

Mutta nyt olen päättänyt, että jostain kiven kolosta kaivan itselleni sopivat kumpparit. Ehkä ne eivät ole nämä, kun pelkään varren kapeutta, mutta jossain ne oikeat odottaa. Viikonloppuna aloitan etsinnän, joka on jo sivubisneksinä ollut meneillään pari viikkoa. Yhtään sopivia ei vaan ole vielä kävellyt vastaan.

Viking: Fortuna - Brandokselta
Viking: Fortuna – Brandokselta

Syksyssä on sekin parasta, että saa hyvän syyn piristää itseään vaikka kumppareilla. ;) Kumpparit toteutuu takuulla ennen kuin punainen puhelin.

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Etsinnässä punaiset kumisaappaat”

 1. Pinkki Pingu says:

  Moi! :)
  Usko tai älä, mutta mun vaatekaapista löytyy punaiset kumisaappaat koossa 38. Ostettiin ne Citymarketista vuonna 2007 ja jalassa ne ovat tainneet olla peräti 3 krt. Hinnaltakaan eivät päätä huimanneet, kun hinta taisi olla 24,95 € Toki niille (ehkä) löytyy lisää käyttöä, kun tuon pienen miehen kanssa aletaan enenevissä määrin ulkoilla ennemmin tai myöhemmin.

 2. Outi says:

  No ihan takuulla löytyy hyvää käyttöä sillä tavalla. :) Onpa ollut tosi hyvä ostos!

 3. Taina says:

  Sä sentään tiedät minkä värisiä etsit! Mulla myös kumisaappaat etsinnässä, mutta en vaan tiedä minkä väriset tai laiset haluaisin?! Toivottavasti löydät omasi pian!

 4. Outi says:

  Toivottavasti löydän jo viikonloppuna, niin saan ne pian käyttöön. Olisihan noille jo tarvetta! Viime viikonloppuna jo katselin ruokaostosten lomassa Citymarketin valikoimat läpi ja oli siellä jotain, mutta ei todellakaan täydellisiä punaisia tällä erää. Jospa vaikka huomenna tärppäisi. :)

 5. Punaista says:

  Punainen väri on uskomattoman energinen. Punaiset kumisaappaat mustassa Marraskuussa voivat ainoa ilonaihe seistessä vesilammikossa.

Leave a Reply

See also: