Onnelliset kumpparit ja jalka nousee kevyemmin :)

Tässä ne nyt ovat: Punaiset onnelliset kumisaappaani. :)

Miksi onnelliset? No sen takia, että aina kun tästä eteenpäin näen punaiset kumisaappaani ne saavat hymyn huulilleni.

Ne ovat juuri oikeanlaiset pitkävartiset ja hyvin kohdeltuna takuulla pitkäikäiset ystäväni. Nämä kumisaappaat tulevat kulkemaan kanssani lukemattomia kilometrejä pitkin märkää metsäpolkua ja missä ikinä niitä tarvitsenkaan. Ne tulevat hakemaan monta geokätköä, näkemään ties kuinka monta Doriksen hupsuttelua ja omia mielialojani laidasta laitaan.

Ja kyllä, minusta on ihana, että onnelliset punaiset kumisaappaani voivat jollain hetkellä olla juuri se onnellinen ja iloinen asia, mitä sillä hetkellä tarvitsen. Ajatella, jos vetäisinkin jalkaani harmaat kumpparit, jotka eivät antaisi sitä kovasti tarvittua hymyä. Kyllä, minusta olen ansainnut punaiset ystäväni ja olen niistä onnellinen. :)

Päivän hassu ja hupsu asia, juuri sellainen, jota joskus tarvitsee.

**********

edit: Punaiset kumisaappaani ovat tosiaan onnelliset, mutta ehkä siihen miten kirjoitin vaikutti se, että olen ärsyyntynyt erääseen opettavaiseen blogiin. Asiat, kuten nämä kumpparini, niiden etsiminen vartavasten, eivät tee elämää onnelliseksi, mutta tällaiset asiat on todella luvallisia ja jos joku asia antaa onnea ja pieniä ilahtuneita hetkiä, niin niistä on oikeasti nautittava. Ainakaan ei pidä kokea pienintäkään huonoa omaatuntoa siitä nautinnosta. Pienet asiat ovat osa onnea, hyvää mieltä ja kokonaispositiivisuutta, jolla jaksaa vaikeampiakin asioita.

Siinä on varmaan jotain Outifilosofiaa ja omaa suhtautumistani elämään yleensä. :)

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Onnelliset kumpparit ja jalka nousee kevyemmin :)”

 1. M says:

  Upeat! Nokian ydinosaamista saralla, missä eivät ole valovuosia jäljessä kilpailijoitaan. Kelpaisivat Elopillekin ;)

 2. Outi says:

  Hih, onkohan kenellekään tullut mieleen lahjoittaa Elopille kunnon Nokialaiset. :D

 3. Titta says:

  Ihanat kumpparit! :D Mun tekis mieli ostaa tuollaiset samanlaiset keltaisena. Hmmm… Pitäneekö huomenna lähteä kumppariostoksille. ;)

 4. Outi says:

  Voi siellä on niin Mahtavia, Upeita, Ihania kumppareita! Ratia kumpparit erityisesti hehkuu kukkakuvioissa ja vaikka mitä. :)
  Hitsi minulla olisi jotain kuvia kännykässä, mutta pitäisi toisen koneen kanssa siirtää ne nettiin.

Leave a Reply

See also: