Lokakuu on Cross Fit kuukausi!

Ilmoittauduin Cross Fit kurssille 9.10.-1.11. Tämä oli juuri sitä mitä kaipasin ja osuu todella mainioon saumaan!

Viikolla kahvipöydässä heitin jo työkavereillekin kysymyksen, että mitä sitä seuraavaksi keksisi tehdä. Ei löytynyt täydellistä ideaa siinä, mutta se ideapa pomppasi netistä, kun selasin Vaasan mahdollisuuksi. Cross Fit kurssi, miten mainio juttu! Kuukaudeksi voin hyvin sitoutua tuollaiseen ja eiköhän selkäkin jo hyvin kestä, kun muistan pitää siitä hyvää huolta. Lisäksi olen miettinyt, että haluan hetkeksi touhuamaan porukkaan. Pidän omista kuulatreeneistäni sun muuta, mutta kyllähän sitä seuraakin kaipaa.

Samalla vaivalla saan Wasa Sports Clubille kuukauden jäsenyyden eli voin kokeilla mitä tunteja nyt tekee mieli kokeilla. Lupaan kokeilla sen Sh’Baminkin, jota joku kyseli. :)

Hei ihana asia, nyt on jotain mitä todella odottaa ja juuri lokakuuksi, joka on sellainen siirtymäkuukausi kesälajeista talvivalikoimaan. Ei haittaa sade, ei tuuli, ei pimeys, kun käyn siellä Cross Fitissä aina tiistaisin ja torstaisin. :)

Oletteko te löytäneet uusia tuulia syksyn pimeyteen?

Did you like this? Share it:

8 Responses to “Lokakuu on Cross Fit kuukausi!”

 1. Brego says:

  Kuulostaapa kivalta! Tänään sain minäkin ensi kosketukseni crossfittiin ja tykkäsin kovasti, upea laji! :) Harmi vain sitä ei täällä päin oikein missään järjestetä.

  Muuten syksy taitaa sujua juoksun ja kahvakuulan parissa, uutena juttuna hathajooga, joka sekin on i h a n a a.

 2. Pat says:

  Mä olen tässä tosi hengästyneenä lukenut sun hauskoja sivujasi. (Tästä täytyy kyllä saada muutama liikuntaminuutti tälle päivälle lisää ;) ). Tänään sateessa rämpiessä juuri mietin itselleni uusia talvilajeja ja Cross Fit ja tuo Bregon mainitsema hathajooga (mä oon niiiin jäykkä) kuulostavat kokeilemisen arvoisilta, kiitti vinkistä!

  Ps. Lisäsin sivusi linkin blogiini että muistan käydä katsomassa toista liikuntaan kertakaikkiaan hurahtanutta välillä

 3. Teea says:

  En tiedä nyt onko uusia tuulia, mutta ehkäpä paluuta hieman entiseen, mutta uusin kujein ja opein. Eli punttitreeniä vähintään 3-4 kertaa viikossa (+aerobiset päälle) ja huippuohjelmilla mennään, sisältää samalla ruokavaliot. Aivan huippua siis =) CrossFit olis ihana laji, mutta polven vamma rajoittaa sitä sen verran paljon, että siihen ei viitsi lähteä vain seisoskelemaan =(

 4. Outi says:

  Brego, minähän kävin heinäkuussa ihan vaan Cross fitin takia Kauhavalla sitä kokeilemassa. http://www.kissanpaivia.com/24/?p=7868 Kovvoo hommoo totesin, mutta toisaalta ehkä myös sopivan hullua meininkiä, että siihen voisi hurahtaa kunnolla. :) Ja nyt vasta törmäsin mahdollisuuteen Vaasassa ja vielä aika hyvällä aikataululla niin, että voin mennä töistä päin.
  Pat, en tiedä noista liikuntaminuuteista paitsi jos sait kunnon naurut eli jos osuit kommelluksiini matkan varrella. :D Minäkin muuten olen aivan tolkuttoman jäykkä. Venyttely on aina yhtä nöyräksi vetävää ja saa huokailemaan, että miksi ihmeessä sitä ei ole ennen tullut tehtyä. Niin ja tervetuloa uusiksi vaan ja peremmälle blogiin tervetuloa. Minä jo sanoinkin siellä sinun blogissa, että tulen kyllä siihen suuntaan aina välillä ja toisinaan. :)
  Teea, uudet kujeet ja opit tekee tutustakin tuoretta. :)

 5. Titta says:

  Hienoo! CrossFit on kyllä mukavaa! :)

  Mulla nyt ei mitään kovin uusia tuulia syksyksi ole, mutta salilla käyn 3-4krt/vk ja sitä kahvakuulaakin pitäisi johonkin väliin ujuttaa. ;)

 6. Outi says:

  Haaaukotus. Heräilen sohvalta (!) kunnon nukahduksen jälkeen. Tämä päivä jätti jälkensä, vaikka hyvin menikin. Pitkä lenkki koiran kanssa saattaa riittää päivän liikunnaksi, mutta ehkä se on ihan hyväkin. Ainakin siinä saa kunnolla happea, eikä pimeä haittaa, kun laittaa heijastusta riittävästi molemmille.
  Cross Fit kurssille tuli tervetuloa kirje ja kutsu tutustumaan paikkaan joku päivä. :) Täytyypä mennä ehkä sunnuntaina ja käydä ainakin joku ryhmätunti sekä kuntosalin tai erityisesti siellä vapaiden painojen puolella. :)

 7. Terhi says:

  CrossFit on kivaa. Liikkuvuus ja voima ovat lisääntyneet huomattavasti 5 kuukauden aikana ja mikä parasta siellä ovat ohjaajat meitä varten. Tsemppiä sulle uutteen harrastukseen, se vie mukanaan ihanine haasteineen :)

 8. Outi says:

  Kiitos Terhi tsempityksestä. Tuskin maltan odottaa!

  Varsinkin, kun nyt selvisin työrupeamasta, joka otti omalla tavallaan koville ja josta selvisin silti hyvin. Nyt voi jotenkin avata silmätkin ihan uudella tavalla ja alkaa ajattelemaan syksyä uudelta pohjalta. Ihana, että siihen kuuluu ihan uusia haasteita. :)

Leave a Reply

See also: