Syksyn uusi alku :)

Se on niin jännä ja kevyt tunne, kun joku suurempi operaatio on ohi ja voi alkaa miettiä aika puhtaalta pöydältä mitäs sitten. :)

En ole kipeä! Onnistunut sairastumisen välttely toistaiseksi ja otan kyselyn pois tuosta sivupalkista. Jotkut muutkin teistä kokevat sairastumisia tiukan työrupeaman jälkeen, mutta lähinnä vain toisinaan. Minä yritän ottaa opikseni tästä menneestä viikosta ja ottaa rennommin jatkossakin. :)

Eilen töiden jälkeen hukkasin kaikki työajatukset ratagolfiin. Vaskiluodossa oli huopakisa massalähdöllä ja tasoituksilla. Se tarkoitti käytännössä sitä, että eri ryhmät 2-3 henkilöä lähtivät liikkeelle eri radoilta yhtä aikaa ja tuloksissa otettiin huomioon kauden keskiarvo, josta laskettiin tasoitusluku jokaiselle kisassa mukana olijalle. Minulla oli mukava tasoitus 24 eli se miinustettiin lopputuloksesta.

Olin lopulta seitsemäs, millä ei ole mitään merkitystä, mutta riemunkiljahdukset siitä, että paransin kisaennätystäni 18 lyönnillä (!) ja tein kaksi ok kierrosta. :) Niin ja kyllä 50 on yksittäisenä kierroksenakin kisaennätykseni. :)

7 PARKATTI OUTI 54 50 104 24 80

Olin kyllä jo ennen muutaman kierroksen Vaskiluodossa pelannut alle 50, mutta noin on hyvä. Entinen paras kisatulokseni oli siis 122 ja nyt 104. Takana on tasan kaksi kuukautta ratagolfia ja harmittaa vietävästi, että syksy lopettaa tämän hauskuuden. Eilen jo kisan loppu pelattiin tosi tunnelmallisessa hämärässä eli pimeässä, mutta onneksi alueella on valot.

Lauantaina päivällä olisi vielä grand slam (olikohan tuon niminen?) huopakisa, jonka sisällöstä en oikein tiedä vielä mitään ja saa nähdä saanko osallistua siihen. Mutta tosiaan sen jälkeen alkaa ulkoratagolfkausi olla pelattu ja loppu. Pientä suurta haikeutta tässä väkisin tuntee. Tulokset ehti jo niin hienosti parantua ja tasoittua.

Onneksi on Cross Fit mitä odottaa! Tänään nousee kahvakuulat ja on vain muutama viikko Cross Fit kurssin alkuun, joten kyllä sittenkin hymyilyttää.

Hitsi, jos tämänhetkisessä kevyessä mielialassa olisin lähtenyt kumppariostoksille, niin olisin saattanut harhautua vaikka kukkaisostoksille. :D

Niin en minä kokonaan ratagolfia aio tältä vuodelta tähän viikkoon lopettaa. Suuntaan sitten Vöyrille ja toivottavasti myöhemmin Tampereelle joihinkin eterniittikisoihin. :)

Vöyrin ulkoratoja vielä vilahdus syysauringon paisteessa. Niin kaunista, niin kylmää…

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Syksyn uusi alku :)”

 1. Pat says:

  Hahhaa Outi, nää sun kumisaapaskuvat saavat mut aina hyvälle tuulelle. Mulla on varmaan 30 vuotta vanhat valkoiset (siis harmaat) uskolliset nokialaiset, mutta nyt tuli ensimmäinen kulumareikä varteen ja joudun (kääk) ostamaan (ehkä) uudet. Ne ovat pohjastaankin niin sileät, että vedän aina nurin niiden kanssa, mutta kamalalta tuntuu ajatus luopumisestakin :-) . Ehkäpä ne punaiset tai nämä kukikkaat…hmm…vakavaan mietintään…olenko ehkä vähän pöhkö, mitä?

 2. Outi says:

  Niin no, mitä minulla on pöhköyteen sanomista, kun kissojen ja koirien kanssa etsin ympäri Vaasaa niitä Juuri Oikeita Onnellisia kumppareitani. :)

  Hitsi kuinka mukava ne onkaan ollut vetää jalkaan. Ehkä pitäisi ottaa kuva rankkasademuodistani, joka oli tosi tarpeen tänä aamuna. Siihen kuuluu punaisten kumppareiden lisäksi kuuluu oranssi sadetakki!

 3. Pat says:

  Oi, oranssi sadetakki, mahtavaa! Mun sadetakki on valkoinen (siis valkoinen kun se on vielä uusi :-) ). Kun tästä kilot karisevat, ostan itselleni uuden pienemmän ja värikkään. Onkohan turkooseja sadetakkeja olemassa?

 4. Outi says:

  Kappas vaan, mitä google antaa, kun kirjoittaa “sadetakki turkoosi” ;)

  http://www.zalando.fi/patagonia-exoshere-sadetakki-turkoosi-pa941b023-505.html

  Hups tosin tuota hintaa…

 5. Pat says:

  :-) jee ihana, vaikka taitaa hinnan puolesta jäädä hyllyyn. Erityisesti viehätti tuo maininta sopivuudesta: “Urheilulaji: Retkeily, Laskettelu, Alppi- & vuoristokiipeily.” Mä siis jo näen itseni alppikiipeilijänä! :p.

Leave a Reply

See also: