Aurinkoiset hyvästit ratagolfin ulkokaudelle

Olipa vielä upeita hetkiä ratagolfissa viime viikolla.

Auringon paistaessa siellä pelasi vielä oikein hyvin ja viime viikolla tuli opittua vielä aika tavalla, mutta olihan se kylmää, ei sille mitään voi.

Vaikka voisi harmittaa kovasti, niin eilisen jälkeen näitä ihania Vaskiluotokuvia voi katsoa hymyillen. Kävin pelaamassa viikkokisan Vöyrillä vanhaan kouluun rakennetulla sisäradalla Lotlaxissa. Siellä oli vastassa tosi iloinen yllätys! Radat on koukuttavat, seura mitä mainiointa ja matkaa Lotlaxiin on minulla vähemmän kuin Vaskiluotoon.

Harmi, etten peli-innostukseltani ottanut yhtään kuvaa, mutta ensi viikonloppuna sitten. Oikeastaan nyt on sopiva hetki ihailla vielä aurinkoisia kuvia, kun ulkona on vetisen harmaata. Syyskolikon kaksi puolta…

Siellä se Laku kissakin tallusteli naukuen parikin kertaa viime viikolla. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: