Tuhansia poljettuja kilometrejä kilometrikisassa 2012!

Uskomatonta miten paljon kilometrejä Kilometrikisaan 24PolkeePolkee joukkue polki!

Huikeaa…

Onnittelut ihan joka ikisestä kilometristä, nähdyistä maisemista ja aivan kaikesta tuulettumisesta. :)

Minä vähän “hyydyin” loppumetreillä, mutta ensi keväänä jatkuu taas polkemiset. Tämän vuoden virallinen oma tavoitteeni oli 600 km ja hymyillen mietiskelty tasaluku 1000 km, mutta nyt on aivan selvää, että ensi kesälle se 1000 km on aivan täydellinen tavoite.

Ammi, minä niin arvasin, että sinä olet kilometrikuningatar tänäkin vuonna. :) Mutta että neljällä yli 2000 km ja Jaanaba varmasti samassa sarjassa. Naiset, olette te melkoisia!

Ehkäpä vielä syksyn mittaan tulee päiviä, jolloin tulee pyörä polkaistua, saapa nähdä. Ei se lumi ihan vielä maahan sada. :)

Iloista syksyn jatkoa koko porukalle! :)

Did you like this? Share it:

7 Responses to “Tuhansia poljettuja kilometrejä kilometrikisassa 2012!”

 1. Punatulkku says:

  Kivan kisan olet järjestänyt :) Mukava motivaattori pyöräilykilsojen metsästykseen. Ensi kesänä minäkin lupaan olla kisassa mukana. Tänä kesänä tuli nimittäin poljettua sellasiella 7-vaihteisella Cresentillä kesä-syyskuussa reilu 1000 km.

 2. Soile says:

  Jee! Hyvä me!

  Tuli kyllä minullekin paljon enemmän kilometrejä kuin odotin. Hauskaa nähdä, miten paljon yhden kesän aikana polkee. Kaikki lenkkini olivat vielä hyötyliikuntaa niin tosissaan säästin tuon bensamäärän mitä tuossa sanotaankin.

 3. Outi says:

  Voi hyötyliikunta sentään! Siinä oli se osa Kilometrikisaa, joka ottaa kovasti päähän. Minä en nimittäin saa millään hyötykilometrejä kasaan. Tai pyöräilin kyllä kertaallee töistä Vaskiluotoon ratagolfiin ja sieltä sitten kotiin töiden jälkeen, mutta se oli liian rankka ja myöhään menevä reissu.
  Mutta juu, on se kesäpyöräily vaan kivaa. :)

 4. Ammi says:

  Ja en ihan oikeasti uskonut olevani. Tavoitteesta jääminen ei haittaa, koska se johtuu pääasiassa tästä uudesta elämäntilanteesta, johon olen tyytyväinen :) Toki sateisella kesälläkin oli oma vaikutuksensa pyöräilykilsojen vähenemiseen.

 5. Outi says:

  I had a feeling ja ei osunut ollenkaan vikaan. :)
  Juu, sadekelit tökkäsivät minun vauhtiini kunnon jarrun päälle ja täytyy myöntää, että tämä syksy on ollut monella tapaa rankka. Tarvittiin jotain enemmän aivoja rassaavaa kuin polkupyöräily, että sain työajatukset katki.
  Mutta Ammi, olet sinä huikea polkija! :)

 6. Ammi says:

  Pyöräily ei todellakaan ole hyvä liikuntamuoto, jos on paljon mielenpäällä! Tai mulle se ei ainakaan sovi. Siinä on liikaa aikaa pyörittää kaikenlaisia ajatuksia. Pyöräily väheni mulla selvästi vuosi sitten ennen väitöstä ja samaa oireilua on nyt havaittavissa, kun opiskelujen kanssa on kiirettä, isoja tenttejä ja deadlineja. Toisaalta viikonloppu on niin lyhytkin, että siinä ei ehdi kaikkea. Ja pyörälenkki vie aina aikaa (tai sitten lenkki on niin lyhyt, että siitä ei tunnu olevan mitään hyötyä -> kivempi käydä sama aika juoksemassa tai jumpassa).

 7. Outi says:

  Minusta on ihanaa pyörälenkillä ajatella ihan kaikkea, antaa ajatusten lentää. Sillon kun ei ole mitään paineita niin se on ihan upea juttu, koska päähän pälkähtää mitä hauskempia asioita ja ne voi lähteä liikkeelle vaikka jostain kivasta pihasta tai maisemasta. Mutta tänä syksynä… En vaan ole voinut päästä ajatuksia valloilleen, kun niillä on ollut heti se suunta, jonka olen koittanut pitää pois mielestä.
  Siinä on se syy, miksi ratagolf ihan erityisesti osui selkäytimeen niin kovasti. Siinä on keskityttävä siihen mitä tekee ja kyllä se harrastaminen voi olla joskus muutakin kuin hiki päässä puuhattavaa – pääjumppaa. :)
  Mutta, kun kevät taas tulee, niin polkimet pyörii vinhaa vauhtia. :)
  Ja Ammi sulle hurjasti tsemppiä ja onnea niihin opiskeluihin!

Leave a Reply

See also: