Nightwishin uusi laulaja on upea!

Vaikkahan olisi vain väliaikainen, niin Floor Jansenissa on sitä jotain mitä Nightwish kaipaa! Nyt ollaan aivan eri laulajakastissa kuin Anette. Tässä maistiaiset:

Juu, olkoon se sitten vikani, jos siltä tuntuu, mutta Nightwish on ehdottomasti osa musiikkimakuani. ;)

Ja kyllä, tässä on todella ääni Nightwishille!

Ja hauskasti vanhassa haastattelussa Floor Jansen on todennut, että After Forever bändi, jossa hän aiemmin lauloi, muistutti tyyliltään juuri Nightwishiä. :)

Sam: There have been many comparisons made between AF and Nightwish. Is this a fair comparison? Would you compare AF’s sound to any other band?

Floor: I think Nightwish and After Forever has got a lot in common. They also use keyboards and female vocals and they have classical parts too. Though, every band has got it’s own sound and ways to compose the songs. Tarja is very classical and she barely uses her “pop voice”. I combine these two more, a big difference too.

Ei epäilystäkään minkä musiikin soidessa kuula nousee NYT. Ainut ongelma on, että täytyy malttaa olla laulamatta. ;)

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Nightwishin uusi laulaja on upea!”

 1. Johanna says:

  Jes! Tämä oli päivän paras uutinen! Nightwish on myös mun suosikkini, mutta en ikinä oikein tuosta Anetesta tykästynyt. Vaikkakin ostin aina uudet levyt, niin jotenkin ne jää vähemmälle soitolle ton Aneten jokakohdan vibraaton takia. En tiedä, miksi se ärsyttää, ja kappaleista ei oikein pysty sen takia nauttimaan, vaikkakin ne on niin mahtavan mahtipontisia. Mutta nyt toivo elää jälleen, että pystyy taas kokemaan ihanat vilunväristykset musaa kuunnellessa.Uusia levyjä siis odotellessa! :)
  Ja anna mennä vaan laulellessa ja kuulaa nostaessa! Molemmat antaa vain hyvää oloa!! :)

 2. Outi says:

  Kyllä vaan kuula nousi ja ylläri ylläri Nightwish ei soinutkaan vaan se After Forever. Minä voin aivan täysin ajatella Floor Jansenin Nightwish solistiksi, on se niin upea ääni.
  Minäkin kyllä hommasin Anette levyt, mutta niistä vaan puuttui jotain. Ääni ei kantanut ja kun laulutekniikka ei riitä, niin se ei vaan riitä.
  Heh, en sentään laulanut kuulaa nostaessa. Kyllä keltaisen kanssa saa sen verran keskittyä tekniikkaan. :)
  Ja hei Johanna, hurjan paljon terveisiä ja kivan syksyn toivotuksia sinulle. Sait viestillä äkillisen zumbaikävän pistoksen aikaan ja siis erityisesti tuli ikävä ryhmiä ja varsinkin meidän
  juttutuokioita. :)

 3. Johanna says:

  Huh, kun venähti kommentointi, kun maan kamalin tautipöpönen iski tähän tupaan (flunssat+ vatsatauti kaupan päälle). No, nyt on taudit selätetty!
  Kiitos vain terveisistä ja toivottelen myös sulle hyvää syksyä! Ja totisen totta, olihan meillä mukavaa zumbaillessa ja kuulaa nostellessa Kyrönjoen rannalla! Käyn kyllä edelleen pari kertaa viikossa zumbaamassa ja myöskin kuulailemassa kerran viikossa ja kuntosalilla. Nyt on taas kuntoiluun uutta puhtia, kun tuli pakollinen tauko, kun odotin tuota meidän kuopusta. Ehkäpä puhtia antoi myös sitkeästi pysyvät raskauskilot!!! :/ Oli kyllä mukava tarttua taas kuulaan, kun oli jo edes jonkinlaista kokemusta siitä ja muistissa edelleen sun antamat opit oikeasta tekniikasta. :)
  Oishan se mukava, jos vielä joskus jaksaisit vetää jotain kuulatunteja. Mä olisin heti mukana!! :D

 4. Johanna says:

  Pakko vielä korjata tohon edelliseen viestiin viitaten, että en suinkaan tarkoita, ettet JAKSAISI vetää tunteja. Sun tapauksessa oikea sana taitaa olla EHTIÄ! :D Sulla on niin monta rautaa tulessa, etten yhtään ihmettele moista! :D
  Respect! :D

 5. Outi says:

  Ehtiä on oikea sana. :) Ja toisaalta, kyllä nyt on ollu hyvä ottaa rauhassa oman selän kannalta. Mutta katsotaan… :)

Leave a Reply

See also: