Crossfit alkoi ja toi irvistysten jälkeen kestohymyn

Nyt se Crossfit sitten alkoi. :) Ensimmäinen tunnin pätkä oli vähän lyhennettu, kun alkuun oli pientä kurssin aloittelua, mutta päästiin sitten vauhtiinkin!

Polttopalloversion jälkeen tehtiin WOD (workout of the day) 40 – 30 – 20 – 10 ja jestas… Kahta liiketta vuorotellen nuo lukemat eli ensin 40 burpeeta eli yleisliikettä, jossa hypätään lattialle “mahalleen”, hypähdetään ylös ja hypätään suorana hieman ilmaan ja samalla kädet koskettaa toisiaan niskan takana. Toisena liikkeenä 40 kertaa suht tavallinen istumaannousu, jossa tosin ala-asennossa kädet oli suorana takana. Niin ja sitten ne 30+30 kertaa ja 20+20 ja 10+10 kertaa.

Lähdin vähän liian vauhdilla ja eka 40 burpeeta melkein kukisti minut ennen kuin tajusin tasaistaa vauhtia. Kyllä ne kaikki tuli tehtyä loppuun asti, vaikka istumaannousu ei minulta ole ikinä kunnolla onnistunutkaan. Ehkä vielä jonain päivänä… Minä en vaan nouse kunnolla ylös, jos ei ole jotain jalkoja pitämässä tai vaikkapa kahvakuulaa heilahtamassa käsien jatkona. Ihme, että kahvakuulan voimalla se kyllä onnistuu.

Mutta siis hei se oli hauskaa, vaikka sen ekan 40 aikana aloin miettiä, että nyt otti ohraleipä. :D

Seuraavalla kerralla opetellaan maastavetoa ja kahvakuulat taisi olla sitä seuraavilla kerroilla heilumassa. Oikein Jees. :)

Tämä kurssi sopii minulle niin hyvin, koska porukkatreenit on just nyt sitä mitä kaipasin. Tästä tulee kipinää syksyyn! Varmaan kaksi kertaa crossfitiä viikossa kuukauden ajan on ihan sopiva ja katsoo sitten jatkuuko se vai jotenkin muuten. Ykköslajiksi tätä en suunnittele, mutta on se mahtava ottaa tästä kunnon syksytsemppi. :)

Niin kehuisin jo heti kurssin vetäjiä, mutta nimet lipsahti mielestä…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: