Crossfit kolotusta lihaksissa

Että osasinkin osua crossfit kurssin kanssa napakymppiin. Se on niin täydellinen ilonaihe ja liikunnan riemuryöppy tähän syksyyn. :) Mihinkähän olisin joutunutkaan ilman sitä?

Työrintamalla luulin pääseväni helpompaan vaiheeseen, mutta luulo ei ole tiedon väärti. Oikeastaan se tilanne voisi olla nyt aika ällistyttävä , mutta crossfitissä sai jo kaksi kertaa viikon aikana kunnon nollauksen ja ajatusten siirron. En tarvitse lobotomiaa stressin unohtamiseksi vaan sitä totaalista porukkariehuntaa. :)

Kirjoitin toisaalle eräässä mielleyhtymässä sanan Kilimanjaro. Melkoinen vuoristorataa tämä viikko on ollut, mutta kun tunnustelee ihanaa lihasten kolotusta joka paikassa, niin on olotila kuin olisi valmistautumassa jonkin vuoren valloitukseen hirmuisella hingulla. Tai jotain. :)

Crossfitissä tehtiin Cindy. Kaikki WODit on kuulemma nimetty naisten mukaan. Pyörittelin vähän silmiäni sille tiedolle, mutta so what, Cindyä kehiin ja menoksi.

20 min yhteensä kiertäen kolmea liikettä, jotka olivat leuanveto 5 kpl, punnerrus 10 kpl ja kyykky 15 kpl. Menin 13 kierrosta! Olisin ehkä voinut pitää pikkuisen kovempaakin tahtia, mutta toisaalta tasaisella tahdilla liikkeet pysyn kasassa ja tiedänpä seuraavalla kerralla kun tuota kokeilen, että teen asiat pikkuisen eri tavalla.

Kyykky on minun epäsuosikkini. Olen kai usein tehnyt sen pikkuisen väärin ja silloin se käy polviin. Nyt ei polvissa tuntunut ollenkaan ja ehdottomasti se oli fyysisesti rankin osuus jokaista kierrosta.

Punnerrukset tein naisten punnerruksena, kun niin kauheasti peloteltiin, mutta olisi pitänyt ottaa ainakin joka kolmas oikeasti punnertaen. Tai joka toinen. Sen teen joskus eri tavalla, jos pääsen Cindyn kimppuun uudestaan.

Leuanveto ei ollut kuin muutaman kohdalla oikea leuanveto ja minä muiden mukana tein sen roikkumalla renkaissa mahdollisimman vaakatasossa ja vetämällä siitä ylös. Tämä oli ihan liian helppo osuus. Hitsi vieköön tuli mieleen, että minä Haluan vetää leukoja oikeasti ennen kuin täytän 40. Siinä on nyt yksi talven tavoite – uudestaan mieleen palautettu tavoite. ;)

Ja juu, olen kipeä. Olen ollut tällä viikolla lihasten suhteen kipeämpi kuin naismuistiin. Hitsi vieköön rappuset alaspäin pitäisi lailla kieltää tällaisina päivinä, mutta enhän tietenkään voinut poiketa periaatteistani ja lähteä töistä hissillä vaan vääntäydyin tuskallisesti ne pari kerrosta alaspäin pois töistä eilenkin… :D

ps: saa nähdä miten ratagolf toimii tänään näin jäykistyneenä ja illalla aion nostaa kuulia. :)

Did you like this? Share it:

One Response to “Crossfit kolotusta lihaksissa”

  1. [...] Crossfit WODit  on nimetty naisten mukaan. Cindy on tullut kokeiltua ja joku muukin, mutta nyt päätin napata sellaisesta benchmarking WOD listasta Angien, vaikka en [...]

Leave a Reply

See also: