Kuntopallot sai kyytiä crossfitissä

Tälle kerralle oli viime kerralla crossfitissä annettu vinkki, että kuntopallot saa kyytiä ja että tiedossa on rankka kerta.

Juu, kyllä kuntopalloilla saa rankan treenin aikaan, varsinkin kun ottaa käsiinsä riittävän painavan pallon. Minä tein tänään kaiken tuollaisella punaisella kasilla, mutta tuli kyllä nelosta ikävä WODissa. :D

Lämmittelyn jälkeen otettiin tosiaan kuntopallo ja pareittain tehtiin istumaannousuja niin, että pallo oli vuoron perään toisen ja taas toisen käsissä. Ensin tehtiin 10, sitten 20 ja vielä 30 istumaannousua.

Sen jälkeen tehtiin variaatio pallon maahan paiskaamisesta. Käytännössä pallo käytettiin maassa ja vedettiin sitten kroppa suoraksi ja pallo ylös käsien varaan. Helppo kakku kahvakuulan kanssa heiluneelle.

Ja sitten itse WODiin. Pallon heitto tai enemmän työntö ylös seinälle, kyykky ja siitä punnerrus, pomppaus takaisin ylös ja alusta. Sitä tehtiin ensin 1 kerta ja levättiin minuutti loppuun, sitten 2 kertaa ja levättiin minuutti loppuun, 3 kertaa ja levättiin minuutti loppuun,…

Okei, ei ihan kevyt juttu ja siinä vaiheessa tuli mieleen, että kevyellä pallolla olisi pärjännyt paremmin. Mutta toisaalta, painavammalla pallollakin se oli varsin treeni. :D

Ja loppuun oli pieni turkish get up. Ei ihan minun juttuni ja totesin, että täytyy kai sitäkin joskus vähän kokeilla, että muistaa mitä tehdä. Ei siis ihan näin tehty, mutta pistänpä silti tämän videon. ;)

Ja hei seuraavalla kerralla heiluu jo kahvakuula! Otan todennäköisesti omia kuulia mukaan… Niin ja lupasin sitten jollain myöhemmällä kerralla neuvoa työntöä ja tempausta, mutta ne ei ole vielä torstaina.

Hitsi, tuskin maltan odottaa seuraavaa crossfit kertaa!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: