Adam Lambertin “epävirallinen” uusi albumi Take One

Hämmästyin aamulla totaalisesti, kun avasin spotifyn ja hain Adamin kappaleita. Aikaisemmin nimittäin For Your Entertainment kappaleet eivät vielä löytyneet sieltä. Nyt äkkiä tuli pitkä lista kappaleita ensin For Your Entertainment ja sen jälkeen yllätys, yllätys Take One albumin nimellä. Mitä ihmettä!!!???

Kuuntelin kappaleet vähän hyppien läpi, koska Take One kuulosti todella tylsältä ja epäadamilta tasapaksuudessaan. Äkkiä googlettamaan ja kas, tuo Take One onkin albumi, josta Adam Lambert tuskin tienaa juuri mitään. Hän on ennen American Idolia laulanut muiden tekemiä kappaleita jonkinlaisella sopimuksella (?) ja nyt nuo laulut on sopivasti tuupattu albumina pihalle. Löysin muutamasta paikasta juttua asiasta; täällä, täällä ja täällä on kirjoitettu hiukan kappaleistakin.

Kyllähän Adam tuollakin levyllä hyvin laulaa, mutta on tosi tasapaksua materiaalia. En suosittele ketään ostamaan Take One levyä.

For Your Entertainment on sitten aivan eri juttu. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: