Syksyn piristykseksi arpajaiset!

Minusta lokakuu tarvitsee lisäpilkettä ja piristystä. Sen takia pistetään pystyyn arpajaiset, joihin Zalando verkkokauppa tarjoaa palkinnoksi kaksi 40 euron lahjakorttia! Kilpailu on käynnissä viikonlopun yli alunperin maanantaihin, mutta jatketaan sitä vielä torstaihin klo 20 asti.

Kerro tämän postauksen kommenteissa mistä jutusta sinä löydät piristystä näin keskellä lokakuuta, niin olet mukana arvonnassa. Toisen arvan saa itselleen käyttöön sillä, että linkittää/kertoo arpajaisista omassa blogissa (tai vaikka facebookissa) ja muistaa myös mainita sen kommentissa. :)

Omasta puolesta pitää kertoa, että minä saan tähän syksyyn pilkettä ja virtaa tietysti crossfitistä, hyvästä seurasta minigolfin sisäradoilla, Doris koiran toilailuista metsälenkillä, kissojen totaalisesta pörinäkaudesta eli hurjasta kehräyksestä illoin aamuin ja väreistä.

Väriä nappaan käteeni isojen ja pienien pallojen muodossa ;) ja elämään yleensä vaatteilla varpaista päälaelle asti. Varpaissa on oranssia lenkillä, punaista märässä metsässä ja niin edelleen, mutta koska lippiskausi on auttamatta ohi ja jouduin luopumaan possunvihreästä lippiksestäni, niin nyt on pakko saada uusi pipo. Arvatkaa minkä värinen!

Voi voi, olen kolmen pipon loukussa, koska kyllähän sieltä löytyi useampi sellainen, joka takuulla saa pilkettä silmäkulmaan aina, kun sen vetää päähänsä. :)

Mutta mikä juttu sitä pilkettä ja piristystä teille antaa? Hyvät vinkit on jalokiviä lokakuisessa päivässä!

Did you like this? Share it:

12 Responses to “Syksyn piristykseksi arpajaiset!”

 1. Terhi says:

  CrossFitistä haastetta, reggeatonista iloa ja hauskuutta. Näistä piristystä lokakuulle :)

 2. Ammi says:

  Liikunta piristää. Aina ja lokakuussa :)

 3. Outi says:

  Aina ja lokakuussa on ihan parasta. :)

 4. pia says:

  Syksyn pimeinä, suorastaan synkkinä, iltoina saa hymyn huulille, kun sytyttää tuikkumeren olohuoneeseen, ulkoterassille ja lasiterassille ja nauttii liekkien tanssista.

  Ja tietysti raikkaat värit, esim. huiveissa, piristävät hirmuisesti!

 5. Paju says:

  Lokakuussakin piristää liikunta :) Liikunnan lisäksi tietysti värikkäät vaatteet ja koirien toilailut.

 6. nepa says:

  Lokakuussa piristää Zumbaaminen yms. tanssillinen ryhmäliikunta ja hyvä musiikki! :)

 7. Katja says:

  Mä joudun etsiä piristykseni tällä hetkellä jostain muusta kuin liikunnasta, kun se nyt ei vaan onnistu ainakaan reipas sellainen. Mun piristys löytyy luonnosta, ystävistäni, perheestäni ja valokuvaamisesta. Kaunis päivä ja kaunis ruska ♥

 8. Laura says:

  Mua piristää lokakuussa ja muutenkin ulkoilu esim. kävely vaunujen kanssa. Vaikka kuinka väsyttääja laiskottaa niin viimeistään pienenkin ulkoilusession jälkeen huomaa, että on kummasti piristynyt. Vielä parempi, jos pääsee juoksemaan, mutta se ei ole enää ehdotonta niinkuin joskus :D

  Ja sinä myös piristät, koska oot iloinen ja rohkea ja kokeilet ennakkoluulottomasti uusia juttuja kuten aikanaan ensin Zumbaa, sitten kahvakuulailua, sitten geokätköilyä ja nyt vielä toi ratagolf! Tää on mukava ja hyvänmielen blogi, jota luen aina mielellään, vaikka kommentointi on sattuneesta syystä nyt jäänyt vähän vähemmälle.

 9. fantti says:

  Kirpeä, aurinkoinen syysilma piristää aivan taatusti. Huonommalla säällä on ihanaa kaivaa lämpimiä syysvaatteita kaapista, hautautua neuleisiin ja nautiskella vaikkapa teetä kynttilän valossa.

 10. Hedy says:

  Minä saan piristystä lokakuussa ja monena muunakin kuukautena rakkaasta harrastuksesta muodostelmaluistelusta. Välillä harkat on myöhään illalla ja lähden niihin haukotellen, mutta jäällä virkistyn ihan uskomattoman hyvin :-)

 11. Ninni says:

  Liikunta piristää täälläkin, ja auringosta tulee kans hyvälle mielelle. :)

 12. Sari says:

  Ehdottomasti liikunta piristää näin lokakuussa ja pitää mielen virkeänä. Samoin kirpeä, aurinkoinen syyssää. :D

Leave a Reply

See also: