Crossfit jää väliin tänään…

Taisin saada vähän kylmää viikonloppuna, kun Raholassa oli niin hurjan kuuma ja ulkona melkoisen kylmä. Pahus. Jo sunnuntaina illalla oli kuumeinen olo ja kuumetta se piti eilenkin. Saa nähdä missä merkeissä tämä päivä sujuu, mutta crossfit jää kyllä välistä. :(

Ja just tällä kertaa olisi tartuttu tankoon ja tehty erityisen rankka treeni. Huokaus. Kyllä sinne olisi pitänyt päästä mukaan.

Edit: Löysinhän minä piristystä musiikista. Tässä on aivan uutta Emeli Sandeta! Wonder osui ja upposi. :)

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Crossfit jää väliin tänään…”

 1. Pat says:

  Oi ja voi, tautia tuntuu olevan liikkeellä nyt joka paikassa. Muista parannella rauhassa, kuumaa juomista ja lämmintä mieltä :-) . Biisi oli tosiaan hyvä löytö, taidanpa lisätä omaan treenibiisilistaani.

 2. Annika says:

  Terveisiä Vaasasta ja Crossfitistä:) Treeni eilen oli todella kivaa,kun saatiin tehdä maastavedot ja tempaukset. Ensi viikolla lisää,toivottavasti pääset silloin mukaan! Huomenna,torstaina,on ohjelmassa taas kahvakuula,vinkiksi jos olet tervehtynyt ja haluat ottaa omat kahvakuulat mukaan. Eilisen wodi oli 6 maastavetoa (30 kg tangolla naisille),10 boxhyppyä ja 14 wallballia, amrap 12 minuuttia. Kyllä saatiin taas hiki irti,varsinkin kun oli tehty 45 min tekniikkaa ensin. Paranemista ja nähdään:)

 3. Outi says:

  Pat, kuumaa teetä on tullut juotua ehkä enemmän kuin koskaan. :)
  Annika, voi että, nyt minua harmittaa entistä enemmän. Huomisesta en vielä oikein tiedä, jos olen järkevä, niin jätän väliin, mutta… Eilisestä kerrasta pitää kysyä, jos saan mennä seuraavan crossfit kurssin kanssa käymään sen.
  Sairastaminen on surkeeta!

 4. Annika says:

  Voi että,harmi jos et edelleen pääse..! Mutta lohduksi; saa käydä seuraavalla kurssilla ne illat kun on joutunut olemaan poissa sairauden tai työesteiden takia. Siinä mielessä ehkä parasta hoitaa itsensä täysin kuntoon, kun tietää kuinka rankkoja ne treenit tapaa olla. Nähdään ja pikaista paranemista:)

 5. Outi says:

  Sitä minä jo ajattelin. Liian hieno kurssi hukattavaksi neljännes jonkun typerän kuumeilun takia. Menen sitten seuraavan kurssin mukaan kolmannelle viikolle. :)
  Hitsi, teillä oli varmaan hauskaa… Mutta ensi viikolla tulen vaikka pää kainalossa!

Leave a Reply

See also: