Uudelleen motivointi

Uusi aloitus, siltä tämä tuntuu perheen kahden viikon sairastelun jälkeen. Uudelleenmotivointi tarvitaan myös joulukuun (houkutusten) kynnyksellä ja pitkän “tasapainoilu” jakson jälkeen, kun paino ei ole liikkunut minnekään. Ja noiden lisäksi vielä asiaan vaikuttaa kuukauden zumba tauko yksittäistä zumbapikkujoulua lukuunottamatta. Tässä on haastetta ihan riittävästi edessä.

En ole kolmeen viikkoon merkinnyt syömisiäni kiloklubiin. Liikunnan merkitseminenkin jäi kahdeksi viikoksi, tosin tiedän, että liikuntakalorien kulutusta kertyi molemmilla viikoilla riittävästi. Nyt avaan kiloklubin sivun uudelleen ja lupaan merkitä sinne kaiken syömiseni, myös luvattomat herkut, jos niitä kertyy. Liikuntaan koitan keksiä systeemit, miten saan kalorikulutuksen pysymään yli 1500 kcal viikossa.

Liikunnan kanssa lisähaasteen heitti, että jo tänään on  zumbatunti peruttu Petran sairastumisen takia. Päivän kulutus uhkaa jäädä aivan liian pieneksi, ellen sitten kotizumbaa koiran lenkityksen lisäksi. Kotizumbaa siis ja vähintään flat abs ohjelman verran. Sehän ei ole mikään rasite vaan pelkästään hauska ja helppo homma.

Minulla on jotenkin ollut positiivinen tulevaisuudenmielikuva usvan peitossa. 666 painon ällistyttämänä olen pystynyt näkemään vaan tämän hetken ja nyt on se vahva tulevaisuuden mielikuva hakusessa. Sen tarvitsen, että pääsen eteenpäin, enkä polje paikallaan.

Hyvät vinkit ja ideat uuteen motivaatioon otetaan ilolla vastaan!

edit: En vaan voi vastustaa hölmöä hymyä täälläkin näistä viikonlopun maalailuista. :) Tuli niin iloinen olotila höpsöjä kissoja maalatessa, että nämä ovat oikeasti iso osa uutta motivaation metsästystä, vaikka veivätkin aikaa esimerkiksi liikunnalta… Kun noita katsoo, niin voi vaan huokaista, että minäkö muka aikuinen ihminen. :D

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Uudelleen motivointi”

 1. ansku says:

  Ihania tauluja. Motivaatio taitaa olla välillä hukassa, enkä kyllä kauheesti osaa sanoa mitään millä sen sais takaisin.

  Jätin tänään zumban väliin kun on tätä puuhaa kotona ja pitäis saada 30kpl tilattuja joulukortteja suht nopeasti valmiiksi. Ke meinaan zumbata ja hankin ihan ekat tekniset vaatteet tänään :) RaiSki:llä on D-mitoitettuja kauniita jumppavaatteita ja ne istui tosi nätisti, paremmin kuin ylisuuri t-paita, uuden Niken tanssitossut on varmaan huomenna postissa ja onpa sitten uusissa vetimissä kiva mennä zumbaamaan.
  Mulla on itse asiassa jalat kipeet vielä pe pikkujoulun tanssimisesta. Torstaina on taas työpaikan tanssijumppa, jossa kerrataan syksyn jutut, stripaerobiciä, sambaa, salsaa,
  chachaata ynnämuuta hauskaa. tsemppiä täältä, kyllä se motivaatio vielä löytyy..

 2. Outi says:

  Kyllä jumppavaatteilla tosiaan on merkitystä. Ihmeellistä, miten se onkaan eri tahti päällä nätissä topissa kuin lökö t-paidassa. :)

  Minä olen tänään saanut ihan hassusti motivaatiota kohdalleen niin, että en ole melkein syönytkään riittävästi, eikä silti ole ollut nälkä. Olen siirtänyt inspiraation sisustus juttuihin ja voi että onkin ideat lentäneet. Jo siirtyi sohva toiseen paikkaan ja sai kulahtaneelle istuinosalleen uuden päällisen sekä nätit tyynyt. Uusi sohva oli olisi maksanut huimasti enemmän kuin pikkuehostus, mutta tällä kertaa tuolla mennään jonkin aikaa. Kävin kyllä päivällä sitä uuttakin sohvaa katsomassa.

  Motivaatio löytyy joskus hassuista paikoista. Tällä kertaa kuluneen sohvan pinnasta. :D

 3. Sotanorsu says:

  Ihanan veikeät kissataulut!

  Käsillä tehdessä, luodessa taidetta, sitä jotenkin mieli lepää, vaikka ahkeroikin koko ajan.

  Sisustaminenkin tuo mielenrauhaa ja iloa elämään. Se on ainakin minulle vähän, kuin järjestelisi myös pään sisältöä uudelleen!

 4. Outi says:

  Olen nyt näyttänyt noita ihan livenä muutamille ja ajattelin uskaltautua antamaan ne kissanäyttelyn myyntipöytään myyntiin ensi viikolla. :) Tosi hauska niitä on tehdä!

Leave a Reply

See also: