Kenkärakkautta – High and no heels :)

Kun en ole voinut flunssan takia tällä viikolla juuri liikkua, niin ostin omaksi ilokseni kengät. Omaksi ilokseni myös kenkäbloggaan rakkaan punaiset ja mustat korkoni ja parhaat liikkumisystäväni samalla kertaa. Minun kenkärakkauteni on selvän kaksijakoista tätä nykyä. ;)

Nämä tuli minigolfiin, mutta päättelin niin, että nämä toimii hyvin hätävara nostokenkinä myös, jos ei ole painonnostokengät matkassa mukana. Tuntuma lattiaan on hyvä ja jestas, kun tuntuvat mukavilta jalassa. Valkoisia ei pahus ollut minun kokoani, mutta alan tottua mustaan fiilikseen.

Päivällä jalassani oli myös mustaa rakkautta… kera Nanson suurikauluksisen neulosmekon.

Myönnän, että juuri nuo mustat korot on ehkä impulsiivisin kenkäostos tänä vuonna, mutta aijai, kuinka ihanat ne on ja hurjista koroista huolimatta hyvät jalassa. :)

Kolmea en vaihda. Lisään uudet tähän kolmikkoon suoraan, koska ne on niin sitä mitä tarvitsin. Kolmesta tosin oranssit alkaa vakavasti osoittaa kulumisen oireita ja neljännet puuttuu vielä rivistä. Tarvitsen sisäliikkumiseen ja tanssahtelevaankin sellaiseen uudet kengät vanhojen Ryka ystävieni tilalle. Mutta tämä kolmikko on kova juttu!

Ja sitten viimeisenä vaan ei todellakaan vähäisimpänä. Nyt alan kehrätä Omppu kissani kovaa pörinää. Prrrr…. :)

Etsin useamman vuoden ja viimein ne kävelivät viime kesänä vastaan – very high heels in red!

Uskomatonta mutta totta, että kun kesän juhlissa ensimmäisen kerran käytin noita punaisia, niin jalat jaksoivat aivan loistavasti. Kyllä ne hyvältä tuntuikin heti sovittaessa, mutta en olisi uskonut.

Ostan kenkiä harvoin, mutta nykyään olen tosi tarkka siitä mitä ostan. On kengät alennuskorista tai ikkunalta, niin niiden on oltava tasan tarkkaan omaan jalkaan sopivat.

Hih, on se vaan ihanaa olla lyhyt ja antaa itselleen luvan hurahtaa korkeampiin korkoihin kuin laki sallii ja toisaalta nauttia liikunnasta aivan maan pinnalla. :)

**********

edit: Käykö teille niin, että jos löytyy jotkut aivan erityiset kengät, niin niitä ei sitten malta juuri käyttää. Tajusin juuri, että nuo punaiset ovat tainneet olla vasta kaksi kertaa jalassa.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Kenkärakkautta – High and no heels :)”

  1. pia says:

    Minäkin olen nykyisin todella tarkka siitä, millaisia kenkiä itselleni hankin. Tänä vuonna olen kyllä uudistanut kenkävarastoani aika paljon – avokkaita työkäyttöön niin matalalla kuin vähän korkeammallakin kannalla, juhlakenkiä, lenkkarit, talvikengät, saappaat ja jopa ulkoilukäyttöön tarkoitetut extra-lämpimät ja pörröiset saappaat tuli hankittua. Ehkä jalkojen hemmottelua on sekin, että kevään alemyynneistä hankin myös uudet laskettelumonot. Näillä sitten mennään hetken aikaa eteenpäin.

  2. Outi says:

    Tarkemmin ajatellen minäkin olen tänä vuonna ostanut aika monet kengät, koska ostin saappaat viime talvena. Tai ehkä se tuli tehtyä jo viime vuoden puolella.
    Tämä aamu muuten muistutti, että enää ei noin vaan lenkkareissa lähdetä koiran kanssa aamulenkille. Täytyy illalla kaivella kaikki lämpimämmät kengät esille.

Leave a Reply

See also: