Paisunut pullataikina, puhallettu ilmapallo,…

Okei, pari viikkoa pojan synttäreiden juhlimista (3 eri kertaa), mokkapalojen leipomista, karkkia aina saatavilla, sipsiä talossa ym. ja siihen päälle vielä tämän viikon sairastaminen kera liikkumattomuuden niin ei hyvä seuraa. Nyt on olo kuin paisuneella pullataikinalla tai ehkä jopa puhalletulla ilmapallolla. :D

Vaikka tykkään syksystä, niin syntymäpäiväkausikierteen alkamisesta en pidä. Elämä on niin helppoa, kun voi elää ilman liikoja herkkuja oman kodin sisällä. Sitten taas, kun tilanne on tämä, niin mikään ei ole helppoa. Ai niin ja pienempi poika sai kaverisynttärilahjaksi hirvittävän kasan karkkipusseja. Kenelle ne kaikki mustat syötetään? :D Tai siis on jo syötetty.

Nyt on pari ehdotonta määräystä täällä päällä. Taloon saa tuoda enää juustoisia naksuja, ei mitään muita sipsejä. Juustoiset haisee niin kammottavilta, ettei minulla ole mitään pelkoa niiden syömisestä. Yleensäkin kaapit täyttyy vain järkevistä ruoka-aineista. Karkkia ja herkkua saa tuoda vaan kun asiasta on sovittu. Leipomisetkin jää varmasti itsenäisyyspäivän paikkeille, koska silloin iskee suuri piparioperaatio. :)

Onneksi nyt helpotti synttäritouhu joulukuulle asti, herkut alkaa olla herkuteltu  pois näkyvistä ja flunssa on poissa. Tänään minigolf viikkokisan jälkeen aion nostaa kuulaa. :)

Mielummin karkit siis pienessä ja suuressa pyöreässä muodossa. :)

En muuten hyppää puntarille eli teen toisin kuin edellisinä vuosina tässä vaiheessa. Nyt vaan tarkistan syömisiä ja palaan liikkumaan kunnolla. Saa nähdä millä mielellä tämä toimii. :)

Edit: Hei mistä ihmeestä noita hymiöitä taas pukkaa päälle? Ja minä kun muka rajoitin vähän. :D

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Paisunut pullataikina, puhallettu ilmapallo,…”

  1. Pat says:

    Meillä synttäribuumi on aina keväällä ja halutessaan voisi juhlia kolme kuukautta peräkkäin (vyötärön ympäryksestä päätellen niin on saatettu joskus tehdäkin :-) ). Sipseissä on muuten mulla se kumma juttu, että niitä ei normaalisti tee mieli ollenkaan, paitsi sitten kun ottaa sen ensimmäisen… Kiva kuulla, että olet jo parantunut ja pääset taas treenailemaan.

  2. Outi says:

    Se ensimmäinen sipsi… Jos sen välttää, niin mitään ongelmia ei tule! Uskomaton juttu. :)
    Ja kyllä, nyt on taas liikunnan aika. :)

Leave a Reply

See also: