Seuran väreissä ratagolf kisoihin

Kilpailusäännöt määrää, että ratagolf kisoissa täytyy pukeutua vähintään oman seuran paitaan. Viime viikolla Tampereella minulla ei tuoreena Botnia Minigolf Klubb rf:n jäsenenä vaatetus ollut kunnossa, mutta ensi viikolla on. No ainakin jos saan ompelukoneella vielä jotain aikaan. :) Juu, en ole ihan miesten L kokoa.

ratagolf seuravaatteet

Tulipa käytyä Vöyrillä viikkokisassa. Ei oikein mennyt niin kuin olisin halunnut. Rata nro 5 eli saksalainen nujersi minut. :D Ei nimittäin auta lyödä yhteen rataan 6 tai 7 lyöntiä, kun oikeasti siihen saisi mennä vaan yksi tai ehkä pari.

Minigolfissa kaikkein vaikeinta on minun mielestäni vauhti. Jos vaikka osaakin lyödä oikeaan suuntaan, niin se ei vielä riitä. Eri radat vaatii erilaisen vauhtituntuman ja erilaiset pallot tuo myös siihen oman vivahteensa. Joskus onnistuminen on todella pienestä kiinni ja varsinkin silloin on alottelijana joskus tosi vaikea saada kaikki asiat kohdalleen. Jos vauhdin löytää, niin suunta häviää, jos suunta on oikea, niin lyö liian kovaa tms. Ja tosiaan kaikki on pienestä kiinni.

No, ensi viikolla kai sitten ihmettelen vauhteja Raholassa. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: