Mikä crossfitissä epäilyttää…

On se, että liikkeitä ei opetella aivan kunnolla ja sitten vedetään jo tiukkoja aikasarjoja, jotka saisivat liikkeen hyvinkin osaavat takuulla lipsumaan tekniikasta. Tai kyllä ne liikkeet opetellaan, mutta se repiminen aikasarjoissa on aika hurjaa ja helposti vähän fuskaisi jossain. Minä katsoin aika tavalla eilen ympärilleni rinnallevetoriehunnassa…

Onko niin, että crossfit tosiaan edesauttaa hieman sinnepäin tekniikoiden kehittymistä? Mutta mitä järkeä siinä repimisessä sitten on? Vaikka ehdottoman mahtavaahan se WOD touhu kokonaisuudessan on.

Olen tässä miettinyt tiiviisti sitä, että mitä ja miten jatkan nyt, kun crossfit on huomenna viimeisen kerran. Tai siis jos pääsen seuraavan kurssin kanssa käymään väliin jääneen kolmannen viikon, niin se on tietysti jossain vaiheessa edessä, mutta se nyt on vaan viikko.

Tulos, johon olen päätymässä on raskaammanpuoleinen sali, jossa pääsen levytangon kimppuun, mutta joka ei ole crossfit tekemistä. No, päätöstä edesauttaa se, että Wasa sports clubille ei 10 kerran kortteja tms ole tarjolla.

Illan kahvakuulatreeni

Takana on myös ihana tempaus ja OAJ kuulatreeni tänä iltana. :) Olen aivan onnessani, kun selässä ei tunnu pienintäkään ikävää tuntemusta. :) Sen johdosta päätin seuraavalla tavalla.

Huomenna crossfit, ylihuomenna vielä kevyt kuulatreeni tämänpäiväiseen tapaan, la + su minigolfia ja maanantaina aloitan selän temppuilun takia viimeiseksi jääneen ja kesken jääneen Kukan tekemän ohjelman mukaan. Nyt on aika… :)

Ja leuanvetotreenit jatkuu myös. Tämä päivä oli siitä taukoa, mutta huomenna aamulla lähtee -2 viikko uudelleen liikkeelle.

Niin ja hei tiistaina kokeilen vihdoin Sh’Bamia!

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Mikä crossfitissä epäilyttää…”

  1. Teea says:

    Jos et salilta vaadi jumppia, niin äärettömän edullisesti pääset käyttämään PowerClubia keskustassa =) Siellä on kaikki tarpeellinen ja ite koen sen hyväksi saliksi, ilmapiiri on aivan mahtava! Ja ketään ei katsota kieroon siellä, vaan siellä on just sellainen meininki “tule sellaisena ku olet” ;-) Sinne vaan mukaan vääntämään rautaa!

  2. Outi says:

    Voisin tulla joku kerta sun kanssa katsomaan. :)

Leave a Reply

See also: