Back to Heiaheia? Mikä on muuttunut?

Kirjasin hyvin pitkästä aikaa viikon liikkumiset Heiaheiaan ja katselin hetken merkintöjä mitä oli näkyvissä ystäviltä ja itseltäni aiemmalta ajalta. Huomasin, että todella moni ystävä tai tuttu oli lopettanut sinne kirjaamiset.

Minun Heiaheia vuoteni 2011:

Heiaheia

Ja vuosi 2012 tähän mennessä:

Heiaheia

Tiedän kyllä miksi lopetin kirjaamisen, palasin kuukaudeksi ja lopetin sitten taas. Samoihin aikoihin oli blogissa hieman hiljaisempaa ja on ollut tässä välilläkin. Töissä on ollut kiirettä ja muutenkin mielenkiinto meni välillä muihin juttuihin ja esimerkiksi pyöräilypäivät venyi kesällä entistä pidemmiksi ja ei siinä enää jaksanut kirjotella ja varsinkaan kirjata moneen paikkaan. Mielenkiintoisia yhteensattumia ja kehitystä erilaiseen suuntaan, sanoisin.

Mutta tämän viikon tähänastiset kirjasin ja minusta tuntuu, että palasin nyt Heiaheiaan. Vaikka on olemassa tämä blogi, niin myös Heiaheia on jälkeenpäin kurkkien mielenkiintoinen paikka. Sinne jos jää jälki tekemisistä, niin näkee myös miten asiat muuttuu. Viikonlopun jälkeen saan näkyviin liikuntaviikon, joka poikkeaa totaalisesti kaikista aiemmin Heiaheiaan merkityistä. :)

Mikä teidän mielestä on Heiaheiassa muuttunut? Onko sillä enää merkitystä tai ketkä sinne merkkaa? Mihin Heiaheian käyttö loppuu tai pysähtyy…?

**********

edit: Irtoajatus… Koskaan ei ole liian myöhäistä.

Ja tarkoitan tuolla oikeastaan ihan kaikkea, koska ainahan voi jahkata asiaa jos toistakin, mutta koska muka olisi liian myöhäistä. Ei koskaan?

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Back to Heiaheia? Mikä on muuttunut?”

  1. pia says:

    Ainakin itsellä “ryhmäliikunta” on jäänyt vähälle, ja sen sijaan on tullut käveltyä & hölkkäiltyä, ja siinä hommassa tallentavana välineenä on Sports Tracker. Eli ei viitsi kahteen paikkaan kirjata!

  2. Outi says:

    Voihan se olla, että se ystäväpiiri, joka paljon merkkaili Heiaheiaan yhtä aikaa – on edennyt askeleita eteenpäin liikunnan harrastuksessa. Siis just niin kuin tuo Sports Tracker, niin on löytynyt omimpia tapoja saada asiat ylös tai että ei enää kirjaa ollenkaan.
    Ryhmäliikunnat on muuten jännä juttu. Aika monella ne tuntuu jossain vaiheessa jäävän. Minun crossfit kokeiluani voisi vähän verrata siihen suuntaan, mutta ei sittenkään. Crossfitissä on aika erilainen meininki kuin vaikka Les Mills tunneilla.

Leave a Reply

See also: