Suunta Tampereelle kohti Raholan ratagolf kisoja

Haaaukotus, huomenta. :) Raholan ratagolf kisat odottaa eli matkaan mars ennen kukonlaulua. Tästä tulee pitkä päivä…

Nyt ei ole mitään kummempia tavoitteita muuta kuin päästä pelaamaan päiväksi ja lyödä rata kerrallaan mahdollisimman hallitusti ja hyvin. Pyrin olemaan tietämättä sitä missä tuloksessa milläkin kierroksella liikutaan, koska joka ikinen rata edessä on uusi haaste, joka pitää ottaa omana juttunaan ja keskittyä juuri siihen.

Kommelluksia on ollut jo ennen reissua, joten sekin pitää ottaa jotenkin huumorilla. Hukkasin nimittäin kolme palloani, joista yhtä olisin ehdottomasti tarvinnut tänään. Mitä todennäköisimmin tipautin pallot väärään pallokassiin viime sunnuntaina, kun lopettelin Vöyrillä pelaamista.

Nooh, tekevälle sattuu? Ei vaan saisi sattua.

Mutta onni on helteinen pelipäivä Raholassa. :) Siellä on kuulemma yhtä kuuma kuin aiemminkin, mutta nyt siihen osaa ainakin olevinaan varautua.

Että ei kun matkaan. Liikkuvaista sunnuntaita kaikille!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: