2. eterniittikisani

Se oli siis järjestyksessään toinen kertani eterniittikisoissa ja eterniitillä yleensäkin, jos ei Vaasan pieniä kokeiluja lasketa. :) Okei, tulos on heikko ja jos olisin lyönyt 201 kaksi viikkoa sitten ensimmäisellä kerralla, niin ikinä en enää menisi kisoihin, mutta nyt toisaalta, vaikka kokonaistulos oli kaamea, niin tein samalla koko lyhyen “ratagolfurani” minulle upeimman suorituksen. Kuulostaa tosi omituiselta, eikö?

3 ensimmäisen kierroksen ajan löin 8 ensimäistä rataa 9 lyönnillä! :)

Ne radat, jotka ehdin kunnolla harjoitella Raholan edellisellä visiitillä sunnuntaina ennen pudotuspeliä eli 1-8 meni ihan huikeasti kokonaisuutenakin, vaikka 4. ja 5. kierros oli sitten jo yleisesti väsyneitä, joten se vaikutti alkuratoihinkin. Mutta tuo 3 ensimmäisen kierroksen onnistuminen ei ollut pelkkää sattumaa, koska esim. rata 4 eli rappuset ei ole ihan pala kakkua kenellekään. 6 rataa alun kahdeksasta löin alle keskiarvotulosten.

Raholan ratagolf tulokset

Tämä kuva näyttää tilanteen vielä selvemmin eli käytännössä minulla on kolme rataa, jotka pitäisi päästä harjoittelemaan ja treenaamaan oikeasti. Uuteen kisaan en enää lähde, jos en saa ainakin yhtä treenipäivää ihan noita ratoja varten.

Raholan ratagolf tulokset

10 = keskikukkula

Ratagolf keskikukkula

14 = labyrintti

Ratagolf labyrintti

18 = kiikari

Ratagolf kiikari

17 = munuainen tai mikä se onkaan nimeltään, mutta se ei ole ongelma. Edelliskerralla se meni yleensä ykkösellä ja tälläkin kertaa korjasin sen loppukierroksille. Nyt vaan en päässyt kokeilemaan korjauslyöntejä kertaakaan ennen kisaa ja siitähän se soppa syntyi. :D

Jaa’a. Jatkosuunnitelmat eterniitillä on selvät: 1. katastrofiradat kuntoon ja 2. sitten muut muutama kerrallaan. Siellä on jatkossa kirrelyönnin opettelua tulossa sun muuta hauska kivaa. ;)

Ainut ongelma vaan on, että Tampere on turhan kukana. Kuinka siis sinne pääsisi treenaamaan?

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: