Nightwish Imaginaerum Hartwall Areena 10.11. eli tänä iltana

Sinne matkan suunta. Tämä viikko on Nightwishin ja en malta odottaa, että kuulen Floor Jansenin laulamassa tuttuja Nightwish biisejä. Konsertti alkaa joskus kahdeksan maissa ja elokuva kymmenen jälkeen.

Loppuviikko on ollut aika vaisu ja työpäivät aika rankkoja, koska joku kumma vatsatauti vaivaa, mutta eiköhän ilta palkitse koko viikon edestä. Ja olinhan alunperinkin ajatellut, että tämä on palkinto aika rankasta syksystä. :)

Ja tämä on se pidempi Imaginaerum traileri. ;)

Niin Nightwishin konserttiin lähteminen ei tosiaan ole äkillinen päähänpisto, vaikka lippujen osto sitä olikin. Nappasin liput siitä ihastuksesta, kun kuulin Floorin liittyneen laulajaksi, mutta Nightwish on ensimmäisen kerran tässä blogissakin jo joskus vuonna2009 eli aika pian aloittamisen jälkeen. Minun musiikkimakuun se on sopinut aina. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Nightwish Imaginaerum Hartwall Areena 10.11. eli tänä iltana”

  1. Laura says:

    Hyvää keikkaa :) En olekaan tota uutta laulajaa vielä kuullut. Siitä Anetesta en pitänyt, Tarjasta kyllä :)

  2. Outi says:

    Upeamahtavahuikea! Olen ihan ällikällä lyöty ja ei voi käsittää, miten sopiva ja upea Floor on. Huomenna joskus iltapäivällä tulee paljon juttua, kuvia ja videoita. :)

Leave a Reply

See also: