Levytankoja ja leuanvetoja

Eilinen crossfit ei sitten ollut rankka pelkästään menneen migreenin vaan taustalla vaanineen flunssan takia. Pahus, mutta toisaalta myös helpotus, koska melkein säikähdin miten huonosti jaksoin. Olen siis kipeä, mutta se antaa mahdollisuuden pohtia hetken rauhassa suurta haastetta. Minä haluan treenata vapailla painoilla eli siis levytanko tutuksi jne.

Eiköhän nyt olisi aika siirtyä haluamisesta tekoihin?

Kun tämä blogi sai alkunsa, kauhistelin “ääneen” miten en ikinä uskaltaisi vapaiden painojen puolelle. Nyt ei ole mitään kynnystä, on vain hinku ja halu. Minulla ei ole mitään hinkua ja halua istumaan kuntosalilaitteissa, mutta kuula kädessä, tanko rinnalla tai niskassa on aaaaivan eri juttu. :) (enkä kyllä täysin tuomitse ajatusta pieneltä osin jossain laitteessakin istumisesta, jos se on aidosti tarpeen)

Minä tahdon tehdä maastavetoja, tempausta ja mitä ikinä pystynkin turvallisesti ja järkevästi tekemään. Haluan haastaa itseäni ja tottakai haluan, että kuulatkin painavat käsissäni entistä vähemmän. ;) Haluan paljon!

Hitsi, jos nyt en olisi pienessä kuumeessa, niin olisin tuossa seinän vieressä jalat ylhäällä tekemässä käsilläni punnerruksia. Se on paljon sanottu, mutta näin se olisi. Siis oikeastiko haluan seisoa käsilläni? Crossfit kurssilla en vielä uskaltanut, mutta äkkiäpä sekin raja meni eilen rikki. Ja ne leuanvedot. Minä Tahdon vetää leukoja kuin nainen, joka on päättänyt voittaa itsensä.

Juu, saat sanoa, että olen kuumehoureissani, mutta eikö kipeänä olemisestakin pidä joku hyöty irti ottaa. ;)

Aivan yksin en kaikkeen pysty ja nyt on vaan kysymys siitä, että keneltä saan hieman apua ja miten tässä etenen… Hyvät ideat ja vinkit ja mielipiteet (negatiivisetkin) on tervetulleita.

Ai niin, se eteneminen muuten alkaa ensi viikolla! Mitä sitä turhaan odottelemaan, kun nyt on aika toimia.

En halua olla jälleen 17 -vuotias, mutta tämä video on pakko laittaa tänne… Löytyyköhän jostain muuten vastaavaa videota 40 -vuotias nainen keskipisteenään? Hmm. Täytyy tutkia Ice Chamberin sivuja. :)

edit: Jos elämäni ei keskittyisi väkisin niin paljon Vaasan suuntaan, niin minähän muuten tempaisin ja tekisin yhtä sun toista jo kuin vanha tekijä. Pulssi Seinäjoella olisi tukikohtani. Harmi vaan, että se matkan takia ei onnistunut…

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Levytankoja ja leuanvetoja”

 1. Annika says:

  Voi ei,taas flunssaa?? Sinulla on nyt paha kierre päällä!Paranemista!!

  Jos katsot Crossfit-sivuista,esim Crossfit Nordicistä,löytyy useita videoita-myös Youtubesta-missä yli 60 v naiset tekevät vaikka mitkä nostot tosi painavilla tangoilla…!

 2. Outi says:

  Taas ja toisaalta yhä. Koska tämä meni poskionteloihin, niin se ei koskaan kunnolla lähtenytkään ja se toisaalta selittää parin viikon putken hankaluuksia. No, nyt parantelen kunnolla ja sitten taas. :)

 3. Pat says:

  Muista parannella terveeksi asti, puolikuntoisena liikunta voi olla hengenvaarallista! (tässä paraskin puhuja, nenä vuotaa mutta lenkille pitää päästä ;D ). Olen joskus 10 vuotta sitten harjoitellut salilla viimeksi säännöllisesti ja silloinkin meinasi mopo vähän karata käsistä. Aloin ahnehtimaan josssain vaiheessa ja loukkasin olkapäänikin. Aloittelen nyt taas uudemman kerran, jospa tällä kertaa vähän malttaisi ;)

 4. Outi says:

  Maltti on valttia. :)
  Ja juu, täällä on totaalinen paranteluviikonloppu meneillään. Paljon on tullut luettua ja pikkuisen kävin vain minigolfia kokeilemassa eilen ja ehkä menen tänäänkin, mutta saatan olla ihan poikkeuksellinen hiljainen. Kurkku muistuttaa hienosti paranemistarpeestaan.

 5. Teea says:

  Muista nyt ottaa ihan oikeesti rauhassa, ettei käy niin kuin pari vuotta sitten ku jouduit sairaalaan asti taudin kourissa!

 6. Outi says:

  Joka kokeilee kunnon keuhkokuumeen kerran, ei halua sitä koskaan uudestaan, ellei ole täysi paukapää. Paljon rauhallisemmin ei olisi pystynyt ottamaan. Nimimerkillä kaksi paksua romaania viikonloppuna lukenut.

Leave a Reply

See also: