Enhän minä malttanut pysyä poissa minigolf radoilta :)

Okei, en ole kunnossa ja oli siinä ja siinä, että oliko viikkokisa liikaa, mutta pakkohan sinne oli päästä. :) Siispä kävin pelaamassa Lotlaxissa varsin ailahtelevaa peliä (24, 17, 23, 15) ja paljon huonommin kuin viime viikolla PAITSI, että saavutin tavoitteen, jonka viime viikolla tänne kirjoitin.

Jep, haluan ensi viikonloppuna kiertää sen 9 rataa Lotlaxissa kertaalleen alle 16 tuloksella. Kertaakaan ennemmin en ole niin tehnyt, mutta tuo 16 on tullut lyötyä jo ainakin neljä kertaa. Vähintään 15 on viikon ratagolf tavoitteeni!

Viimeisen kierroksen löin tasan 15!

Kyllä ratagolfissa on kaikkein parasta se että joka ikinen kerta sitä pystyy parantamaan edelliseen kertaan jossakin asiassa, vähintäänkin yksittäisellä radalla, jos ei muuta ja kokemaan onnistumisen riemua. Hitsi vieköön, minun kierrosennätykseni on nyt 15 ja ihan hyvin se olisi voinut olla 14. Onneksi, onneksi löin viimeiseen rataan 2, että saan seuraavalla viikolla tavoitella uutta ennätystä. :)

Tai pitää kyllä lisätä, että on ratagolfissa sekin ihan loistavaa, että pelipari vaihtuu koko ajan. Viime viikolla löin Petrin kaverina ennätykseni ja tänään otin oppia Tagelta. Hiljalleen sitä oppii tuntemaan pelaajia paremmin ja samalla näkee miten kukin niitä ratoja pelaa.

Ensi viikon minigolf tavoitteeni on tehdä Lotlaxissa 4 tasaista kierrosta hyvällä tuloksella. Paras kierros pitäisi olla vähintään 16 (mielummin 15) ja mielellään toki useampi sinne tasolle. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: