Hiljaista kirjaista eloa

Rosoinen, käheä, viskinen, tumma, hämyinen,… Millähän sanoilla tätä ääntäni kuvailisin? :) Joskus sitä on kateellinen lauluäänille, jotka soivat matalammalta, mutta eipä tällä hetkellä pääse testaamaan.

Hiljainen päivä siis, kirja käteen ja päivemmällä pyörähdys apteekissa. Elämää, ei sen enempää. :)

Suunnitelmissa on fyysisemmät treenit enintään ensi viikolle, mutta eipä se haittaa, kun tässä viikonlopun aikana sai sen kaihon aisoihin ja mikä siinä kaihossa on aisoihin saamistakaan, kun nyt ei ole sen aika. Mutta ilman pientä minigolfia olisin tullut hulluksi! Nyt olo on lähinnä – tyytyväinen. :)

Jaa’a. Kirjojen suhteen voisi tietysti huolestua. Perjantain lääkärireissulla pyörähdin kirjakaupan kautta ja viimeistä eli kolmatta viedään. Siihen tarpeeseen on saatava tankkausta pikapuoliin!

edit: Loistoidea ehkä. Voisinkin kaivella Playstation Networkin kautta jonkun pelin ihan itselleni. Siinähän sitä pysyisi paikallaan ja saisi toisaalta pojat kauhistumaan koulun jälkeen, jos olisinkin ohjain kädessä pelituolissa loikoilemassa ja pelikoneen valtaajana. ;) Hah.

Did you like this? Share it:

One Response to “Hiljaista kirjaista eloa”

  1. Laura says:

    Pikaista paranemista toivottelemassa!

Leave a Reply

See also: