Viittä en vaihda :)

Sweet chiliä ja Finrexiä

Voisihan tuossa olla monta muutakin teemakua, mutta ei vaan tänään. Näillä pääsee pitkälle. :)

Ja tottakai tarvitaan myös aurinkoa päivään, vaikka vilahtihan sitä tänään myös taivaalta.

Aurinkoiset mandariinit

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Viittä en vaihda :)”

  1. Johanna says:

    Tuohon kuvaan kun lisäisit vielä hunajapurkin, niin saisi tervehtyminen lisäapua. Mä vannon kyllä hunajan tervehdyttäviin vaikutuksiin. Mä olin kans jokin aika sitten flunssassa (harvinaista minulla yleensä) joka alkoi kovalla päänsäryllä ja kurkkukivulla. Sitten ääni oli melkeinpä viikon kadoksissa. Vasta myöhemmin tuli flunssan muita oireita. Mä olin jo aivan unohtanut hunajan, jota yleensä otan heti, jos vähääkään tuntuu olo kipeältä. Lääkärissäkin siitä muistuttivat ja niinhän se vaan oli, että olo se siitä alkoi heti kohenemaan. Luinkin hunajasta vielä Wikipediasta, niin siinähän on tosi paljon hyviä terveysvaikutteisia aineita. Nyt ei muuta kuin troppaamaan, niin paranet pian! Tsemppiä! :)

  2. Outi says:

    Kyllä tässä olotila jo kohenee. Antibiootit on pop silloin, kun mikään muu ei vaan auta. Äänikin alkaa jo hiljalleen palailla ja hyvä niin, kun eilen nuorempi pojista oikein ääneen mietti, että minun “ääneni on rikki”. :)
    Hunaja on jännä juttu. Minä laitoin sitä teehen varsinkin aikanaan paljon juuri flunssan iskiessä, mutta kun vuosia sitten lopetin sokerin käyttämisen teessä, niin sen jälkeen en ole osannut laittaa siihen myöskään hunajaa. Se ei vaan maistu! Omituista, kun ottaa huomioon, miten helposti makea minulle maistuu.

Leave a Reply

See also: