Kolme pientä sanaa

Sarjassamme upeat suomalaiset laulavat naiset, jotka ovat oma itsensä ja joita ei kannata verrata keneenkään toiseen. Jos olen viime aikoina kuunnellutkin paljon Eriniä erityisesti Vain Elämää ohjelman esityksinä, niin toinen täysin oma itsensä on Anna Puu. Käsittämättömän upea kuva muuten uuden sinkun kannessa.

Anna Puu

Minä ihailen valtavasti sitä miten suomalaisissa naisartien joukossa on kaiken ikäisiä naisia, jotka tuntuvat olevan sinut itsensä kanssa. On sitten kyse Kaija Koosta tai Erinistä, Katri Helenasta tai kenestä vaan, niin siellä taustalla on elämää, kauniita ja rankkoja kokemuksia, joiden jälkeen he ovat juuri sitä mitä ovat.

Niinhän me joikainen kuljetaan omia polkujamme ja joka mutkasta tarttuu jotain matkaan. Kokemukset ja valinnat muuttavat meitä jos nyt ei joka askeleella, niin pitkin matkaa kuitenkin. Muutos on rikkautta.

Annan uudelta levyltä ei kai vielä videoksi ole tehtynä kuin Kolme pientä sanaa. Se ei varmasti ole oma suosikkini laulujen joukosta, mutta hieno kappale tietenkin.

Edit: Voisikohan Anna Puu olla seuraavassa Vain Elämää kaudessa mukana?

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: