Oravanpyörässä oikeaan tai vasempaan

Aamupimeällä herätys, karvakorvien ruokinnat ja rapsutukset, aamulenkki koiran kanssa, aamutoimet ja lasten herätykset, töihin, päivä rehkien, eväät päivällä, iltapäivä loppuun ja pimeällä kotiin, pojat, eläimet, kävelylenkki, iltaruoka, kotitöitä, vähän omaa aikaa ja nukkumaan. Noin kiteytetysti. Miten tuo elämä voikin toisinaan tuntua samalla kuviolla tosi hauskalta tai tosi väsyttävältä. Eroja on päivissä ja kausissa. Sitähän voisi sanoa, että toisinaan oravanpyörässä pyöritään positiivisesti oikealle ja toisinaan negatiivisesti vasemmalle.

Ei tässä oravanpyörässä nyt niin suuresti ole valittamista. Väsymys vie sinne vasemmalle, mutta enemmän pyörii oikealle, kun koko perhekin on terveenä. Eilisen talon savustamisen olisin kyllä voinut jättää väliin. Leivinuuni päätti lopettaa vetämisensä kokonaan. Se nyt oli sivu huomautus. Vieläkin voin muuten tuntea savunhajun nenässäni, ihan vaan pelkästä savuisesta mielikuvasta. :)

Ikiliikkuva oravanpyörä se pyörii vaan. Onneksi sen voi toisinaan maalata värikkääksi naivistisilla kissan kuvilla ja ravistella pölyt ja ruosteetkin kunnon zumbauksella. Kyllä tänään on ihan pakko jaksaa jotain muutakin liikuntaa kuin tasaista kävelemistä koiran kanssa…

edit: Taisin tuossa aiemmin olla aika väsähtäneessä olotilassa. Mitä lie kirjoittelinkaan. :) Niin se vireys vaihtelee.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: