Provinssirock ja Rammstein

Nyt se on sitten päätetty. Minä EN ole liian vanha provinssirockiin enkä Rammsteinia kuuntelemaan. Tulkoon sade, tulkoon ukkonen, tulkoon ensi kesä ja Rammstein Provinssirockiin ja tulkoon hoikka hieno nuorekas vartalo. Ohops. No, siis joo, silloin viimeistään pitää olla normaalipainossa. Mikä voisi olla parempi palkinto kuin joku tuollainen? No, ehkä Linkin park olisi ollut parempi, mutta Rammstein käy myös perheen miespuolelle, sille aikuiselle sellaiselle. Odotellaan siis sitä ensi kesää.

Onko mitään järkyttävämpää kuin aikuinen nainen, joka rakastaa vampyyriromaaneja ja raskaampaa rockia?

Tätä voi ääneen kysyä vain lähinnä perjantaisin illalla rankan työviikon päätteeksi. Aamulla sitten puntarille…

… ja Spotify pyörittämään Rammsteinia ja erityisti aiempaa tuotosta; America, Du Hast,…

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Provinssirock ja Rammstein”

  1. tiina n says:

    Itsekin tunnustaudun kyseisen Itä-Saksalaisen soitin- ja lauluyhtyeen faniksi. Joskus vaan tekee mieli kuunnella jotain raskaampaa.. ja onhan noi niin äijiä :D

    Puntari täälläkin heilahdellut siihen malliin että 1/3 urakasta selätetty,mikäs sen mukavampaa! Kevyttä kesää siis odotellessa :)

    (ja postia joka ei ole tullut vieläkään…)

  2. See says:

    Haaveilin viime kesänä Provinssista kun siellä kymmenen vuottakin sitten oli niin ihanaa. En sitten päässyt, seura kuivui kasaan ja itsellekin napsahti työreissu, jonka takia en raaskinut jättää palleroita enää hetkeksikään. Mutta ehkä ensi kesänä sitten.

Leave a Reply

See also: